Portugal-Sverige 0-0

Trodde väl aldrig jag skulle nämna Olof Mellberg och ordet bra i samma mening, lika lite som lycka och klamydia. Men faktum var ju att han faktiskt var bra och då tycker jag man kan kosta på sig att erkänna det. Dock var han bara bra defensivt, med boll var han lika dålig som Anders Svensson, Johan Elmander, några av dom som man inte vet vilka dom är och Andreas Isaksson.

Tycker det var starkt av Sverige att spela 0-0 mot Portugal med tanke på att Sverige i stort sett inte hade en enda fotbollspelare på planen. Laget bestod av 2-3 spelförstörare, Mikael Nilsson???, 1 anfallare som verkat fastna i slowmotion, en förvirrad näsprick, en saudiarab med blonderat hår och en innebandyspelare. Elm, Källström, Isaksson kanske man ändå måste räkna som fotbollsspelare ändå..  Fast man får ju tänka på att Safari var skadad...whut???

Måste ju va sjukt jobbigt för Portugal att inte vinna, är ju som om mitt korplag KylaFc skulle ta poäng mot...ja inte vet jag..Man United eller nåt.

Fest: Lägesrapport 3

Efter avklarad middag så ledde jag givetvis mitt lag till en förkrossande seger, priset var ett åttapack kexchoklad, hooray.
Vissa personer är nu så fulla att dom skulle kunna ligga med sig själva. Katten Jansson är nog ändå fullast, han spenderar mer tid i vågrätt läge än lodrätt just nu. Det roliga är att han alltid försöker få med sig en tjej i vågrätt läge också...gaaaayyy!!!
Själv har jag inte riktigt kommit igång, trots ett tappert försök. Min mage är fullare än min skalle, trots att jag bröt löftet till min flickvän och har druckit ofantliga mängder sprit. Därför funderar jag på att antingen dra ner på stan och se om jag blir uppraggad eller fara hem och sova. Hmm svårt val.

Nu har jag bestämt mig, måste skita, det blir prio ett, sen får jag se om jag överlever det.

Tudelooo....

Fest:Lägesrapport 2

2 öl, ytterliggare en jäger (nej inte Jesper, Malin Moströms kille) och en bacardi razz drink senare sitter jag nu med en öl som är mörkare än kameruns avbytarbänk.
Det är roligt att se förvandlingen, på ungefär en halvtimme så har annars skarpa hjärnor nu förvandlats till glansögda zombies som bara vill ligga. Det är lite trist att vi bara är killar, dom fem tjejerna som är med räknas även till kill kategoring. Blir spännande å se om nån får till det. Då skulle man kunna säga att dom är bögar..hehe... hehe..hoho..gays..hoho...stjärtgossar..hihi
Är jäkligt synd jag inte har möjlighet att lägga ut korten jag tagit.
Men för att ge en bild på hur det ser ut så presenterar jag det i samarbete med torsdagslåten.

The man, the myth, the true King of Diamonds.......



Fest:lägesrapport 1

Festen har kickat igång, jag är iklädd min pappershatt och en silvrig slips med vinröda och gröna ränder.
Jag har gått ut lungt och dricker därför jäger ur små flaskor.
Ska efter denna rapport sluta upp till nån av de två spritbuffeérna som står uppdukade i slutet av korridoren.

Bara en sak som stör mig...har slut på snus.

Inför jobbfesten..

9 minuter kvar tills kvällens galej kickar igång..jag har redan hunnit knyta slipsen och gjort mig en keps i rosa, turkost och grönt papper, med en palm på toppen. 
Varför???
Därför att vi har blivit indelade i lag och jag blev givetvis lagledare för lag Florida. Som lag Florida så skulle vi ha nåt som sammanknöt oss i laget, själv röstade jag för mina tighta jeansshorts (se tidigare inlägg) som jag tycker är väldigt mkt Florida. Det föll inte i god jord så då föreslog jag att vi alla skulle linda in oss i dasspapper så att vi såg ut som helkroppsgipsade hajattacksoffer. Ingen gillade det heller så det blev pappershattar. Kul.

Tanken för kvällen är att hålla mig relativt lugn, eller gå ut stenhårt för att sen piggna till runt middagstid igen, bestämmer taktik just innnan jag startar.

Drickat för kvällen blir givetvis Flirt vodka, måste erkänna att jag gått på reklamen..but who can blame me.

rajtan tajtanwrrroooooomajdå..gotti gottiflush me

Klagomål..

Ett resebolag har sammanställt en lista med klagomål från resenärer. Tyckte den var lite komisk. Vad tråkig världen skulle vara utan alla dessa korkade människor. Kommer att tänka på Fille (inte för att du är korkad, tvärtom) som la en heldag på att leta saltlakrits i Turkiet utan lyckas, inte fan skrev han å klagade inte. Nä han bet ihop, lämnade kvar alla sina kläder och fyllde resväskan med sprit istället. Det som är chockerande här är inte att han lämnade kvar alla sina tillhörigheter i Turkiet till förmån för sprit utan att han hade en resväska. En gång när vi åkte till fjällen för en vecka med skidåkning hade han packat i en konsum påse. Det är stort.

"We booked an excursion to a water park but no-one told us we had to bring our swimming costumes and towels."

"On my holiday to Goa in India, I was disgusted to find that almost every restaurant served curry. I don't like spicy food at all."

"It's lazy of the local shopkeepers to close in the afternoons. I often needed to buy things during 'siesta' time - this should be banned."

"I think it should be explained in the brochure that the local store does not sell proper biscuits like custard creams or ginger nuts."

"I was bitten by a mosquito - no-one said they could bite."

"It is your duty as a tour operator to advise us of noisy or unruly guests before we travel."

"We had to queue outside with no air conditioning."

"We found the sand was not like the sand in the brochure. Your brochure shows the sand as yellow but it was white."

"There are too many Spanish people. The receptionist speaks Spanish. The food is Spanish. Too many foreigners."

"The brochure stated: 'No hairdressers at the accommodation'. We're trainee hairdressers - will we be OK staying here?"

"I compared the size of our one-bedroom apartment to our friends' three-bedroom apartment and ours was significantly smaller."

"My fiancé and I booked a twin-bedded room but we were placed in a double-bedded room. We now hold you responsible for the fact that I find myself pregnant. This would not have happened if you had put us in the room that we booked."

"It took us nine hours to fly home from Jamaica to England it only took the Americans three hours to get home."

"No-one told us there would be fish in the sea. The children were startled."

"We bought 'Ray-Ban' sunglasses for five euros (£3.50) from a street trader, only to find out they were fake."

"A guest at a Novotel in Australia complained his soup was too thick and strong. He was inadvertently slurping the gravy at the time. "

"The beach was too sandy."

A tourist at a top African game lodge overlooking a waterhole, who spotted a visibly aroused elephant, complained that the sight of this rampant beast ruined his honeymoon by making him feel "inadequate".

och min favorit.......................

"Topless sunbathing on the beach should be banned. The holiday was ruined as my husband spent all day looking at other women."

Blinkers

Ber återigen om ursäkt för mina sinande inlägg. Detta beror på att jag har så helvetiskt mkt att göra på jobbet. Eftersom jag inte vill blogga på min fritid så blir den därför lidande.

Men i morse hände nåt som jag bara måste delge er. Sniper kommer till jobbet 8,45, dvs, en timmer och 45 minuter efter undertecknad (han måste ha otroligt mkt att göra), då har undertecknad även hunnit med att väcka, mata och klä på sig själv plus en unge som han lämnat på dagis.
Han berättar att han på väg till jobbet lyssnade på radion och på radion spelades Red Red Wine (naturligtvis, verkar som UB40 har köpt upp alla radiokanaler). Vidare berättade han att han i 3 minuter och 24 sekunder eller hur lång låten nu är körde med blinkersen på och att den blinkade i synch hela tiden. Otroligt.


Jag börjar nu bli lite orolig att min silverpil inte blinkade i synch med UB40. Kan detta innebära att jag måste byta blinkersrelä för att undvika en 2:a på besiktningen. Ska lyssna noga nästa gång jag besiktar bilen ifall besiktarmongot nynnar UB40 när han kollar blinkersen.

- Red Red wine *blink*  stay close to me *blink* dont let me be alone *blink* it´s tearing apart *blink* my blue blue heart *blink*... ja den verkar ok den här blinkersen, but dont get your hopes up..ska nog lyckas slita eller banka sönder nåt som resulterar i en 2:a.

Enkla pengar på V64:an igår. 1200:- in på kontot. Katjing...
Nära att She-left-you lyckades vinna till 11 ggr degen.. men nej.. får glädjas över att aporna lirat klart för i år då.

Imorgon är det fest på jobbet, är givetvis med blandade känslor jag ska närvara.
Kul för att man får dricka öl, trist om man förlorar sin familj för att man drack för många, en svår avägning är det.
Får kanske köpa några Eriksbergs julöl å sitta å smutta på.


För er som inte förstår vad jag pratar om så tror ni kankse att jag har alkoholproblem, men det har jag inte. Jag blir helt enkelt bara så jätterolig att jag påverkar andra genom att ta deras rolighet så dom får tråkigt innan jag blir trött och vill vila.

För att förklara detta så visar jag några hemliga bilder ur mitt festalbum.

jag ser mkt smalare ut i fyllan än vad jag är
Här är jag och min polare MidgetMike på Umeå dansar och ler 2003

Siiilllkapeeeeel meeeeeeee!!!  Veeeeeeeeeeeeeet meeeeeeeee!!
Här var vi bjudna till grannarna då deras dotter konfimerades och jag blev
trött och kände att jag var tvungen att vila

it fits perfect..almost like a fist fits
Svärfar bjöd med oss till Kreta, Grekland och jag kände att jag
skulle lätta upp stämningen på den guidade turen som
 ursäkt för mitt beteende kvällen innan

Ein Schvein
Denna bild är från Oktoberfesten med jobbet förra året, detta tycker jag
själv var rätt lyckat om det inte varit för att jag blev så dålig i magen av
all surkål och veteöl

I can flyyy
Resultatet av min första snetripp, det gick sådär och jag belönades med
dubbla tomteknän


En av dom gånger jag somnat under carporten och inte
vaknat innan tjejen kommit hemkörandes på morgonen
(för er som har ögonen med er kan jag avslöja att detta var
innan jag botoxade läpparna och gjorde min skallbenshöjning)

Wanna wake up with you..

I morse på väg in till jobbet hände det mest märkliga som hänt, iallfall av sakerna som hände mellan klockan 06,45 och 07,00 i morse. Att jag satt i Silverpilen var inte märkligt, att jag just lagt in en snus för att komma till liv var inte konstigt, att fläkträmmen tjöt som kopulerande grisar och hundar var inte heller konstigt och att UB40:s låt I wanna wake up with you ljöd ur högtalarna är lite konstigt men det beror bara på att jag inte har vare sig CD-spelare eller får in rockklassiker i Silverpilen.

Men det konstigaste hände när jag drog mig till minnes om en annan eminent bloggares upplevelser om UB40 och bilkörning. (Läs om detta här och här). För enligt honom så synkas bilens blinkers med takten på UB40s låt Red Red Wine. Nu var inte detta Red Red Wine utan I Wanna Wake Up With You, men jag bestämde mig ändå för att kolla ifall det stämde. Trots raksträcka slängde jag på blinkersen och fick det inte att syncha. Gjorde några tappra försök men takten i låten var för långsam för min energiska blinkers. Jag ger upp och höjer blicken och får se bilen framför mig förbereda en vänstersväng genom att lägga i blinkersen, och ta mig tusan. Den blinkar i synch.

Här är oxå två som verkar i synch.
ohhh excellent..
      Stig H ?                             Mr Burns ?    

Solen skiner..

och snön droppar från taken.. själv sitter man och sliter som ett djur med persiennerna nere för att undvika reflexer på skärmen. Skulle man ha blivit nåt annat, vägarbetare kanske. Tänk att få va ute hela dagen och lattja omkring med en ångvält. Hindra trafik genom att ställa upp koner och parkera ångvälten mitt i körbanan. Det skulle va nice.
Fast skulle jag få välja vad jag ville så skulle jag nog bli hemmaman och ha en rik sugarmama som hade råd att ha både hemhjälp och barnflicka. Då skulle man kunna sitta på altanen med en paraplydrink hela dagen och koncentrera sig på sånt som verkligen betyder nåt, som kvällens V64:a till exempel.

Måste passa på att gratulera Edmund som har namsdag idag. Svårt att tro att nån verkligen heter det, men ändå. Svarte orm hette väl Edmund om jag inte missminner mig. Namnet i sig betyder absolut ingenting och härstammare inte från nåt, så det är egentligen helt otroligt att det existerar överhuvudtaget.

Ahh man får verkligen sommarkänslor när man vet att solen lyser bakom persiennen. Passar på att lägga upp en bild när jag svalkar mig i polen från förra sommaren.


Vilken helg

Är otroligt trött idag, dels fortfarande sliten efter helgen, dels hade jag besök i sängen i natt.
Klockan 03,05 vaknar jag av en spark i revbenen, min hårdsparkande flickvän säger nåt om att den "lille är vaken".
Jag hasar mig över till hans rum och möts av tända lysen och en yrvaken 2-åring som upprepar glatt.
-Pappa..sova .. nä.. sova ... nä ..pappa.. sova nä...


Försöker natta om honom, men lönlöst, tar därför med honom in i sovrummet och placerar honom i sängen mellan mig och min flickvän. Somnar om trots det upprepade -Pappa ..sova... nä.. men vaknar lite senare av ett skrik. Min son, som nu ligger tvärs över sängen har placerat en spark i näshöjd på min flickvän och det är nu upp till mig att se till att det inte händer igen. Hur kan man ha så dåligt natthumör?

Hursomhelst glad över att rättvisa skipats i sparkväg så ligger vi och snackar sport och brudar en stund innan han tillslut somnar. Bär tillbaka honom och kan sedan givetvis inte somna om. Somnar tillslut bara för att väckas av väckaren 20 sekunder senare..faaaaaaaan.

Så till helgen:
Ja vilken helg. Skulle kunna återberätta den här, men orkar ärligt inte uppleva den en gång till.
Dock kan jag avslöja några axplock av det mer hurmorösa slaget.

Svärmor och svärfar var förbi på middag och melodifestivalkväll och vi åt jättegod middag. Brushetta till förätt, Lammracks från dilamm till huvudrätt och en vaniljpanacotta till efterätt med noga utvalda viner till varje rättt.
För att styrka oss till melodifestivalen bjuder jag givetvis på 2000:-/liter konjak och femton år gammal Laphroig...Laprohig.. Lafroig.. hmm superrökig whiskey till kaffet. Det biter tydligen bra för bara några minuter senare står svärfar och maxar volymen på sourroundsystemet till Caroline af Ugglas medans svärmor står i tvättstugan och håller för öronen.


Kvällen flyter på och 1500:- konjak fattigare så viskar svärfar i 120 decibel hur sexig Marlene är och spiller ut en öl vilket han skyller på sin son som inte ens befinner sig i huset. Jag får givetvis torka upp...Ja herrejävlar.. sen vågar jag inte berätta mer.

Igår gick she left you apik vidare till semi i hockeyn. Oförtjänt, oförskämt men kul. Ja det är sant.. kom på mig själv med att heja på aporna. Tror det är bra för hockeyn i Västerbotten. Sen tyckte jag det var kul dom hade en låda bananer i avbytarbåset. Klart apan ska ha en banan.

Trist dock att inte Timrå orkade stå emot HIV71, fan vad jag hatar HV. Vet inte varför, bara gör det. Tycker dom är äckliga, inte lika äckliga som Jörgen Jönsson och Joseph Fritzl men endå jäckligt äckliga. Ungefär som Alexander Bard, närmare än så kommer man nog inte.

Måste ärligt säga att jag tycker synd om Timrå och Soumilainen . Undra om man kan trösta honom med att säga: - Detta kommer du att skratta åt om 10år.
Dock måste jag säga att det han gjorde var heroiskt. Att gå ner på knä och täcka skott där, snacka om deathwish, är väl så bandymålvakterna har det. -30 grader, trädgårdsvantar och en stenhård plastboll fylld med sågspån.
 -Om du inte läser läxorna blir du bandymålvakt, eller handbollsmålvakt.



"Somebody kill me please" - A. Sandler

Knulf hade dubbeldejt på O'learys igår under matchen. Han hade innan dejten svårt att bestämma vilken av damerna han skulle ligga med först, men insåg tillslut det omöjliga och bestämde sig för att ligga med bägge samtidigt.
I morse rapporterade han att den ena damen hade gått hem till sin man efter halva matchen och den andra damen var bara allmänt konstig, men fin.


Fuck me its friday..

Inte för att jag är religös på något sätt, men brukar ändå be en liten kvällsbön innan jag kryper ner i sängen. Jag går ner på knä och knyter mina händer på sängkanten och ber denna bön:

As I lay me down to bed
I pray the wife to give me head
should I cum before she does
I just get up and take a dusch.

Ofta hör gud mig inte, men jag inbillar att han vill testa mig så jag måste visa mig stark.

Ha en bra helg skithögar, för det ska jag.

PS! appropå torsdagslåten.... checka in nåt med Eamon så blir allt frid och fröjd.

Testa detta..

Eftersom jag värnar om er läsare vill jag rekomendera detta spel. Nästan lika beroende framkallanda som metaamfetamin och tutte... och tuttar.


Kvarkenbro..

En bro mellan Sverige och Finland verkar vara på gång. Det väcker ju onekligen många frågor och funderingar.

Den viktigaste som jag känner det är väl den om taxfree spriten, får man stanna mitt på bron för att handla då eller, och kanske ännu viktigare får man förtära spriten under resans gång? Är ju som lite därför man åker till Finland. Skulle kännas väldigt konstigt att vara nykter när man anländer till Vasa.

En annan sak som måste lösas är ju alla dessa halvbedrövliga dansband som har sin försörjning på dessa båtar. Vad händer nu? Får man innan man kör upp på bron plocka upp exempelvis Klas-Gregers eller Lappligan som då sitter och lirar Guldbruna ögon i baksätet hela vägen över. (Vad tänkte han egentligen han som skrev den låten, brunöga, guld....sjuukt sjuuuuk låttititel iallafall, fast skön.)

Men det kommer säkerligen mkt positivt av en bro också. Kanske kan jag få mitt metaamfetamin levererat direkt vid dörren av nån baltisk bärplockare där på höstkanten. Läste i Skvalleraftonbladet att metaamfetamin har en grym affekt på användaren på bara några år är man helt förfallen. Nyfiken på hur jag skulle kunna komma att se ut så genererade jag fram en bild på mig själv om tre år med kontinuerligt missbruk. Jag säger bara..dont go there kids!!!!


" Det är nästan lika svårt att ta sig ur ett metaamfetaminmissbruk (för övrigt ett ord som jag alltid lägger när jag spelar alfapet)
som att sluta med tutte"

Känner jag för att bära kniv på allmän plats så behöver jag bara bryta lite på finska så undkommer man nog polisen när man är full på himmelskafridens torg, alla vet ju att kniv är nåt som tillhör en finsk medborgare på samma sätt som en arm, ett ben, ljust hår, jeansväst med boots eller ett ovårdat yttre, dock inte begåvningen att kunna prata engelska.

Men en sak måste lösas.... som Mormor sa: Hur fan gör vi med Ryssen?



"Mormor ligger redan i träning"

Snälla Snälla Snälla..

Caroline af Ugglas gick vidare till finalen...whohoo..
Jag försöker verkligen leva mig in i melodifestivalen för min egen skull eftersom jag under inga omständigheter kan undslippa den ändå. Jag hejar därför på af Ugglas eftersom hon är skönt oskön på ett oskönt skönt sätt. Sen tycker jag faktiskt ärligt att den låten är bra.

En annan filur som faktiskt bara är oskönt oskön är den ständigt oskönige Alexander Bard. Roligt dock att han uttryckte sig att "en 17-åring beter sig som att hon är 12, och den andra 17-åringen som hon är 35" om Amy och den där andra som jag inte vet vad hon heter. Fast nån borde dock säga åt honom att om man ser ut som han gör så borde man inte tycka nåt alls, speciellt inte nåt som skapar uppmärksamhet och flyttar fokus åt hans håll.


"Lika som bär"


Ljungberg får 12,1 miljoner för att spela i Seattle. Det måste ju vara ungefär 12,099 900 :- för mkt. Bara tvätta hans matchkläder under en säsong måste ju kosta runt en mille.


Asiatisk bonde med jordfräs                      Rysk bonde med jordfräs    

Torsdagslåten............

Som ni märker så skriver jag inte inlägg varje dag längre. Varför? Vet inte.. orkar kanske inte..eller så har jag inget att skriva om. Men hoppas ändå att ni fortsätter titta in lite då och då för helt stilla står den inte. Kanske t.o.m blir en uppryckning nu i samband med att jag ska följa Knulf lite tätare och tänkte då avlägga rapporter angående hans förehavanden.

Som nu på fikat alldeles nyss. Vi var ett gäng som satt och fikade och diskuterade fotboll vs hockey. Att nivån på hockey sjunker snabbare än vad nivån på fotboll gör när man kommer lägre ner i serierna.
Då kommer Knulf in i fikarummet och kastar sig genast in i debatten genom att säga att han har lägst handikapp av alla på jobbet
(vi snackar alltså golf nu för er som inte hängde med i det tvära kastet). Tystnad uppstod, eftersom alla vet att Knulf med råge inte är den bästa golfaren på jobbet. Under förra årets två kontorstävlingar slutade han bägge gånger obotligt sist. Till och med undertecknad som inte spelat golf på 3-4 år lyckades komma före Knulf i resultatlistan. Sen har alla fikat färdigt.

Sm-slutspelet drar igång ikväll (nu är vi tillbacks till hockeyn igen). Hur det går för she-left-you beror på ifall Knulf kommer att se hela matchen eller inte på O'learys. Sist han såg en match där låg APIK under med 5-0 när han gav upp och gick hem. APIK lyckades från att Knulf lämnat stället tills han kom hem vända matchen till 5-6.

Bajskorvarna är nu iallfall borta och kvar finns endast fyra fläckar smält snö där de legat. Saknar dom lite kan jag känna så här i efterhand.

Det för mig osökt in på torsdagslåten som inte alls är bajs utan är något av det bästa som går att uppbringa när två stycken legender slår sig ihop och gör utsökt musik.

Låt mig presentera Mr Cash och Mr Dylan, Girl from the North Country:



 


"Johnny, jag tycker det är ännu tråkigare än dig att sitta här och spela"

and that folks.. is a lie..

From: LoneRanger Sent: den 5 mars 2009 10:05
To: Knulf
Subject: Bajskorvar

Av nån outgrundlig anledning har jag fyra stycken små bajskorvar under mitt fönster..är det något du känner till eller hört nåt om? :) /LoneRanger

From: Knulf Sent: den 5 mars 2009 10:08
To: LoneRanger
Subject: Bajskorvar

Hade slut påsar i morse, tar det på lunchen.   // Knulf


Poop..

Torsdag morron och jag har lock för öronen, ont i halsen och värk i hela kroppen (för att jag fick sova på en madrass i kontoret bara för att jag gjorde nåt så manligt som att snarka).

Såg Knulf imorse rasta sina hundar på parkeringen på jobbet, en av dom bajsade och Knulf plockade fram en sån där bajspåse för att samla upp det i när han plötsligt måste ha insett att ingen hade sett bajshändelsen. Han tittade sig omkring, både en och två gånger, och lät sen bajsuppsamlingspåsen försiktigt föras tillbaka i fickan.
Så nu har jag fyra bajskorvar utanför mitt fönster.

Känns som den här dan kommer att bli nåt extra.

Tv 4

Finns få saker som gör mig så upprörd som när tv-kanalerna "fuckar-up".
Som jag ser det så är 24 den bästa serien någonsin tätt följd av Den rätte för Linda Rosing och Jerry Springer.

Grejen är den att säsong 7 av 24 började med en film på 1 1/2 timme vilket följdes av avsnitt 1. Filmen utspelar sig mellan säsong 6 och 7. Dessa visades en söndag kväll för några veckor sen på TV400 av alla jävla kanaler. På tisdag kväll följande vecka sändes reprisen av det första avsnittet. So far so god ..so fucking what??

Jo det ska jag berätta. Följande söndag visade dom då avsnitt 2 vilket jag inte kunde/fick se därför att Jennifer Lopez eller om det var Jennifer Aniston tog upp rutan. Ok .. lungt tänkte jag snäll som jag är. Jag kan se reprisen på tisdagkväll. ("Nån borde uppfinna en apparat som gör att man kan spela in och se avsnitten senare" - PD)

Tisdag kväll kommer...och vad får man se.. JO!!! avsnitt 3.. va i helvete!! var är avsnitt 2?

NÄ.. helt plötsligt visas reprisen på söndagar och det verkliga avsnittet på tisdagar. Vad hände där?
I ren besvikelse så sket jag i att se avsnitt 3 vilket jag nu ångrar eftersom jag förra veckan såg avsnitt 4 och det var så jävla bra..


Och nu mitt i allt så visas 24:Redemption(Filmen) på tv4.. ska dom sända avsnitten där nu oxå..

Kan säga att det är detta som gör att man.. hmm ..eller ..att folk laddar ner från internet bara för att tv kanalerna inte lyckas sända skiten ordentligt. 


"Tv4:as programchef hälsar att han har semester så ta kontakt med hans vikarie"


Nä man kan inte lita på något..förutom att Björklöven ska behöva betala ut ytterliggare en miljon till Fredrik Öberg för att han ska motionera sitt fläsk på isen.

Tur att det finns chess-boxing:


RSS 2.0