Fretak

Besiktade Black Stallion i morse. Den gick igenom. Lika skönt och chockerande som en ormgrop med blonda trillingar.
För att fira triumfen tänkte jag fara och handla på ÖB som sig bör när man är på baksidan av stan. Tyvärr öppnade dom inte förrän klockan tio och så bra är inte ÖB att man väntar på att dom ska öppna.

Fick ett klipp skickat till mig med Susan Boyle eller vad hon heter. Hon som upptäcktes i Britain got talent när hon sjöng "I dream a dream". Då slog det mig att man kanske bara behöver gå in på ÖB och leta bland kunder och anställda där. För det verkar ju vara de tjocka och fula som sjunger bra.

I helgen gäller det, eller kan väl inte påstå att jag är superpeppad men, äntligen dags för brännbollen. Ändå gött att få bränna lite överpeppade ungdomar som tror dom ska vinna hela skiten. Så skönt att se besvikelsens tårar i deras ögon, när dom blir utslagna av ett gäng bakfulla, lönnfeta 30-åringar.

Tänkte skriva mer men måste gå å kissa....

Oj..just ja..glöm inte bort morsdag, för det lär jag göra....

Barcelona..

Gratulerar Barcelona till vinsten i Champinjonernas Liga. Var ju inget snack om saken. Dock misströstar jag över att jag inte hann spela på det fina odds som Barcelona gav. Men hade jag spelat så hade kanske United vunnit, känns som man jinxar det mesta just nu.

Gårdagens drag på V64:an Windy Cape, lirades till 41ggr pengarna på travnet. Den gjorde ett superlopp och i början på upploppet så gick den förbi ledaren och skaffade sig en längds försprång till tvåan 50 meter före mål. De sista 50 metrarna verkar hästen tänka på all hästmutta den skulle få nu när den vinner ett V64:a lopp och blir ikappjagad av den slagna föredetta invändiga ledaren. På målfotot visas att det kåta kreaturet torskade med en nos. Jobbigt. Svårt att glädjas att plats gav 8ggr. Det lustiga är att Windy Cape är ett sto, så det lesbiska fenomenet verkar även gälla för idrottande hästar av det täckta könet.


Facebook

Facebook är precis som TribalWars. Nåt som man har och gör bara för att. Men imorse läste jag nåt som jag tyckte var värt alla gånger man loggat in och det enda nya är att nån har skrivit att man sitter och ser "House" på tv.



Annars väntar en härlig vecka ifall man bortser från att man ska jobba tre dagar till. Ikväll är det champions leaguefinal och på lördag hägrar brännbollscupen. Har dock inte hållit i varken en tennisboll eller ett slagträ sen förra året. Men vafan har man 17 års rutin av brännbollscupen så passar det att ha samling 8.00 på lördag när första matchen börjar 8.00.

Känner att jag är för trött för att skriva nåt vettigt så lägger bara in gårdagskvällens spel istället.


Grattis...

Vill börja med att gratulera GT och Gammen som bägge blivit fäder för andra, respektive tredje gången under långhelgen. I båda fallen blev nedkomsten pojkar. I Gammens fall så får vi kanske se en till hockeyspelare inom några år och i GT´s fall så vill jag gratulera att du nu fått en arvtagare till din träningsväska full av VHS-porr. Förstår att du varit orolig över den biten. Grattis grattis önskar jag verkligen från hjärtat.

Sen när jag är inne på gratulationer så skulle jag vilja tacka Sniper för att du fick mig att börja spela TribalWars (GT, klicka ej denna länk). Tack. Förstod inte du att jag med mitt lättpåverkade psyke skulle fastna i skiten och att detta skulle få konsekvenser. Som nu i helgen när jag haft fullt upp hemma med staketet och inte har hunnit sitta vid datorn har jag haft ångest för att jag inte kunnat uppdatera min smedja till nivå 12. Som att man inte har tillräckligt mycket att ha ångest för. Återigen tack.

Gjorde inte ens en V75:a i helgen, hade jag också ångest över.

Så vad gjorde jag i helgen då.
Jo jag gjorde klart staketet. 22 meter långt och 1,20 högt ifall nån paragrafryttare läser det här, om inte så blev det kanske lite högre. Klippt gräsmattan. Målat staketet två gånger. Grillat. Kapat marksten. Ätit mjukglass. Grävt en plantering där jag lagt de kapade markstenarna. Peppat min son att hoppa hoppborg på torget. Druckit några bärs och vin. Lyssnat på Svullo prata om allt från Angorakaniner och målafärg till skadestatistik inom idrotten (och då var det ändå grannen han pratade med vilket jag tyckte var otroligt skönt).

Svullo håller på att måla sitt hus. Det är roligt, dels för att jag tycker det är kul han måste göra nåt så jävulskt tråkigt, dels så får han mer färg på sig själv än på huset och dels för att varje gång det går dåligt för honom så skäller han på Agne och då kan jag säga att det är nog inte mkt som går rätt för honom. Hade inte hört uttrycket "Tig kvinna" sen medelåldern.

Damidrott är ju något som jag i vanliga fall inte lägger särskilt mycket energi på förutom om det handlar om vem som är lesbisk eller inte. Nu är ju i stort sett alla damidrottare det så är väl inte så mycket att avslöja. Men här är dock en nyhet som jag tycker är tråkig. När äntligen damidrotten börjar bli intressant då motverkar man det genom operation. Trist att damidrott ska handla så mycket om att nå sportslig framgång.

new balls please
"New balls please"




Lemmen (Språkskolan del 1)

Idag är jag lemmen som fan, för er som bor söderut så kan jag berätta att lemmen inte betyder att man är storlämmad eller har stånd, även fast det stämmer bra oxå. Lemmen är när man har ont i kroppen efter fysiskt arbete, ni som bor i Stockholm orkar jag inte ens förklara vad fysiskt arbete är utan ni får tänka på känslan ni har i bröstmusklerna och biceps efter ett pass "citydeff".

Hur har jag då blivit lemmen? Jo jag har grävt tolv hål i gräsmattan där jag ska gjuta för plintarna. Hade inte vart nån fara ifall man inte bodde på ett berg. Denna bild illustrerar så ni fattar vad jag förstår:


Är så lemmen så orkar inte skriva mer utan copypastar in ett mail istället:

Johansun skriver:

>Hej,

>

>Jag har ett litet problem och tänkte att med all samlad erfarenhet som

>det här gänget besitter så kanske jag kan få lite hjälp. Det är så att

>eftersom jag jobbar halvtid nu så är min plats till förfogande för

>övriga medarbetare som inte har sin ordinarie plats i Sundbyberg. I

>morse så kände jag en unken luft kring min plats när jag satte mig ned

>och jag misstänker att en riktig praktgris har sutti här och fisit hela

>eftermiddagen igår.

>

>Vad ska jag göra?? Kan det anses som korrekt att meddela dennes chef

>eller ska jag helt enkelt försåtsminera stolen?


Patte skriver:
>Minera

LR skriver:

>skruva loss sitsen och ta med den hem varje dag.. stor risk du kommer

>att ha hemorojder inom en snart framtid annars..

>eller om det bara är lukten du stör dig på så häng en inplastad

>wunderbaum på stolen med en lapp som säger:

>"vänligen ta denna ur förpackningen medans du nyttjar min plats eller

>börja äta nyttigare. /J"


GT skriver:

>Ett tredje alternativ kan ju vara att lämna kvar din sittdildo på stolen när du går hem för dagen. Jag skulle iallafall inte sätta mig på den.

Johansun skriver:

>Tack för bra alternativ.


Youre welcome


Grannfejden..

Finns tydligen en till bloggare i mitt närområde som har trassel med grannarna. Eller kan ju inte påstå att jag har trassel med grannarna då lövhögsgrannen faktiskt är riktigt trevlig.

Bara för nån dag sen så stod vi och skitsnackade om en tredje granne. Det var trevligt. Han kallar den tredje grannen för Lurvas, för han ser ut som en sån. Jag kallar den tredje grannen och hans tjej för Agne och Svullo, för så tycker jag dom ser ut. Fast då är jag lite taskig, så förlåt Agne och förlåt Svullo(Vila i frid).

 Vi stod och diskuterade huruvida han eldade sina sopor eller inte. För vanlig rök som kommer ur en skorsten brukar vara vit och stiga till skyn. När han eldar är det en svart/gul rök som lägger sig över hans tak och sakta rinner ner till marken. Grannen (han med lövhögen) trodde han eldade sopor, själv trodde jag han eldade plastleksaker han stulit från små barn. Är skoj när man bygger upp förväntingar om folk man inte känner, fast risk man blir besviken.


Grannar...

Ibland undrar man varför man bosätter sig där det finns grannar. Iochför sig hade vi inga grannar när vi byggde vårat hus men var ju inte så svårt att förstå att vi förmodligen skulle få eftersom det fanns tomter brevid våran. Hursom så hade jag förra veckan ägnat en avsevärd tid åt att kratta gräsmattan. Nu har även min granne fått tummen ur och krattat sin. Ni som inte känner honom så kan jag meddela att vissa saker tar längre tid för honom, ungefär på samma sätt som ett mentalt handikappat barn ibland tar längre tid på sig att lära sig att läsa. Dock beror inte det på att han är mentalt handikappad utan han är nog bara slö och ostrukturerad. Nu var det ungefär tre dagar sen han krattade sin gräsmatta och fortfarande så ligger högarna med torra lätta löv kvar. OK tänker ni, dumt å hetsa upp sig över att han inte orkat samla ihop dom. Men så är det inte. Han får ha hur många jäkla högar han vill bara inte dom blåser över till min krattade gräsmatta vilket dom gör nu. Bor man i närheten av havet så borde man kunna lista ut att det blåser ibland.Så nu är inte min gräsmatta så välkrattad längre. Vad göra?

Jo det ska jag berätta, igår kväll gick jag ut med min (pappas) lövblås som blåser 200km/h och skulle blåsa tillbaka löven och även blåsa in högen längre på hans tomt. För vill ju inte säga till han utan man vill ju att han ska få lära sig att lövhögar som ligger i blåsten kanske inte förblir högar så jättelänge. Men vafan när det är alldeles tyst på kvällen lever ju lövblåsen om som ett skenande godståg. Jag vill ju inte bli avslöjad när jag gör mina handlingar i lönndom heller.

Hursomhelst så har detta gjort att jag nu gått med på att göra ett staket mot hans tomt, min flickvän har länge velat ha det och nu får hon återigen som hon vill. Sommaren är räddad. Och jag som gick i tankar om att köpa en båt..haha va dum man är.

Frågan är bara vilken modell på staketet man ska bygga, tjejen är inne på ett i trä medans jag funderar på sten mur alá Berlin eller elektriskt taggtrådstängsel alá Auschchswitschschcsh, då han även har två barn som springer överallt.

Om jag nån gång river den kanske David Hasselhof kommer förbi och sjunger..Går även bra att grilla på..

Detta fält måste fyllas i

Vill börja med att tacka min chefsmekaniker "LillFreddan" för ovärderlig experthjälp vid drivknutsbytet, utan dig hade jag suttit och bankat med släggan än.

I torsdags var det Valborgsmässoafton och vårt middagsfrämmande hade drabbats av svininfluensa och kunde inte medverka vilket betydde att jag fick dricka upp en bag-in-box rött själv. Plockade även fram grillen från garaget och till min förvåning när jag lyfte på locket låg där två köttbitar från i höstas. Det var en chipsliknande karaktär på köttet och det vägde inte mer än en halv husmans. Flygkapaciteten på de torkade köttbitarna var dock enorm och förpassades därför långt in på grannens gräsmatta.

Det blev inget brasbesök detta år, blev trött av allt vin, utan sonen fick sitta och titta en stund på grillen istället medans jag sprutade tändvätska på elden. Dock känns det inte som en förlust då den lokala majbrasan bara kännts liten nu då Bygdeå har satt en helt ny standard för majbrasor iochmed att dom eldade upp sin bygdegård.


Hela byn var där

Våren handlar annars mycket om att greja i trägården, kratta löv, plocka pinnar och klippa häckar. Tyvärr handlar det även om att spriga på ställen som Plantagen och låtsas va intresserad om de rosa blommorna är finare än de vita. Även mina föräldrar hade irrat sig ut på Plantagen i lördags och jag lyckades peppa min far att inhandla en lövblåsare som blåser i 200 km/h. Han sa att vi kanske skulle köpa en sån tillsammans. Ja, sa jag, köp den du så kan jag använda den. Så nu står det en lövblås som blåser i 200 km/h i mitt garage. Denna ska testas ikväll, måste bara komma ihåg att köpa ett packe tennisbollar på vägen hem.


Rambo?                                                       LoneRanger med lövblås?

Blommor är inte det roligaste man kan lägga pengarna på, dels så kostar skiten multum och sen så krävs det en massa arbete för att göra dom glada. Min flickvän inhandlade en hel hög blommor och grejs som hon skulle plantera i några megakrukor som vi har. Det hon inte kollade upp innan var att dom inte tålde frost så nu ska dom där megakrukorna släpas in och ut vareviga kväll fram till Juli då termometern visar plus även nattetid. Som tur var hade hon vattnat dom ordentligt så att dom blev ännu tyngre.

Hmm en golfboll i 200 km/h???

RSS 2.0