Sommar..sommar ...sooooomaaaarrr

Tiger Woods har förmodligen hunnit betecka halva Kaliforninen sen jag skrev här sist..

Och varför har jag inte skrivit då.. jo för att jag har helt enkelt inte orkat..  plus att jag varit utomlands..plus att jag fixat färdigt Red Beauty.. hmm Red Beauty..vet inte om det är ett bra namn på en bil. Nån som har nåt förslag... Red ska ingå i namnet.  I.o.m att Red XXXXX är klar så finns nu Silverpilen till försäljning till min sons stora besvikelse..han älskar verkligen den bilen. Fick sålt den i måndags..men fick tillbaka den två timmar senare. Kunde inte med att en vuxen man började grina när han förklarade att han inte fick igån bilen efter att ha tankat på statoil. Så han fick tillbaka sina pengar. Startade nästan direkt för mig.. han hade bara gjort den lite sur.. och det kan man ju förstå då han var rätt tung om man säger så. Silverpilen tar ingen skit.  -"Va bra", sa min son när bilen till sist stod på uppfarten igen.

Sen sålde jag den till en 80-årig kärring, men när hon skulle betala den var hennes son med. Roligt att hon kallade honom son eftersom han var typ 60. Han sa att det var en jättedålig bil och att hon inte skulle köpa den, så då gjorde inte djävulshaggan det. Varför han sa så vet jag inte, förmodligen för att han var utvecklingstörd och gillade inte tanken på att hans mamma skulle ha ett häftigare fordon än hans permobil. IDIOOOOOOOOOT!!!!

Till råga på allt så gick vindrutetorkarna sönder idag på Silverpilen. Dom slutade bara att fungera. Gjorde inte så mkt eftersom det bara spöregnade 1miljard millimetrar i sekunden när jag var på väg hem från jobbet och fick sitta med vänsterarmen ut genom rutan och försöka sköta dom manuellt..



Som tur är är frugan och ser Sex and the city2 så att jag iallfall får ligga i soffan ifred och käka ostkrokar och se på fotboll..

RSS 2.0