Vilken helg

Är otroligt trött idag, dels fortfarande sliten efter helgen, dels hade jag besök i sängen i natt.
Klockan 03,05 vaknar jag av en spark i revbenen, min hårdsparkande flickvän säger nåt om att den "lille är vaken".
Jag hasar mig över till hans rum och möts av tända lysen och en yrvaken 2-åring som upprepar glatt.
-Pappa..sova .. nä.. sova ... nä ..pappa.. sova nä...


Försöker natta om honom, men lönlöst, tar därför med honom in i sovrummet och placerar honom i sängen mellan mig och min flickvän. Somnar om trots det upprepade -Pappa ..sova... nä.. men vaknar lite senare av ett skrik. Min son, som nu ligger tvärs över sängen har placerat en spark i näshöjd på min flickvän och det är nu upp till mig att se till att det inte händer igen. Hur kan man ha så dåligt natthumör?

Hursomhelst glad över att rättvisa skipats i sparkväg så ligger vi och snackar sport och brudar en stund innan han tillslut somnar. Bär tillbaka honom och kan sedan givetvis inte somna om. Somnar tillslut bara för att väckas av väckaren 20 sekunder senare..faaaaaaaan.

Så till helgen:
Ja vilken helg. Skulle kunna återberätta den här, men orkar ärligt inte uppleva den en gång till.
Dock kan jag avslöja några axplock av det mer hurmorösa slaget.

Svärmor och svärfar var förbi på middag och melodifestivalkväll och vi åt jättegod middag. Brushetta till förätt, Lammracks från dilamm till huvudrätt och en vaniljpanacotta till efterätt med noga utvalda viner till varje rättt.
För att styrka oss till melodifestivalen bjuder jag givetvis på 2000:-/liter konjak och femton år gammal Laphroig...Laprohig.. Lafroig.. hmm superrökig whiskey till kaffet. Det biter tydligen bra för bara några minuter senare står svärfar och maxar volymen på sourroundsystemet till Caroline af Ugglas medans svärmor står i tvättstugan och håller för öronen.


Kvällen flyter på och 1500:- konjak fattigare så viskar svärfar i 120 decibel hur sexig Marlene är och spiller ut en öl vilket han skyller på sin son som inte ens befinner sig i huset. Jag får givetvis torka upp...Ja herrejävlar.. sen vågar jag inte berätta mer.

Igår gick she left you apik vidare till semi i hockeyn. Oförtjänt, oförskämt men kul. Ja det är sant.. kom på mig själv med att heja på aporna. Tror det är bra för hockeyn i Västerbotten. Sen tyckte jag det var kul dom hade en låda bananer i avbytarbåset. Klart apan ska ha en banan.

Trist dock att inte Timrå orkade stå emot HIV71, fan vad jag hatar HV. Vet inte varför, bara gör det. Tycker dom är äckliga, inte lika äckliga som Jörgen Jönsson och Joseph Fritzl men endå jäckligt äckliga. Ungefär som Alexander Bard, närmare än så kommer man nog inte.

Måste ärligt säga att jag tycker synd om Timrå och Soumilainen . Undra om man kan trösta honom med att säga: - Detta kommer du att skratta åt om 10år.
Dock måste jag säga att det han gjorde var heroiskt. Att gå ner på knä och täcka skott där, snacka om deathwish, är väl så bandymålvakterna har det. -30 grader, trädgårdsvantar och en stenhård plastboll fylld med sågspån.
 -Om du inte läser läxorna blir du bandymålvakt, eller handbollsmålvakt.



"Somebody kill me please" - A. Sandler

Knulf hade dubbeldejt på O'learys igår under matchen. Han hade innan dejten svårt att bestämma vilken av damerna han skulle ligga med först, men insåg tillslut det omöjliga och bestämde sig för att ligga med bägge samtidigt.
I morse rapporterade han att den ena damen hade gått hem till sin man efter halva matchen och den andra damen var bara allmänt konstig, men fin.


Kommentarer
Postat av: GT

Fin på vilket sätt?

Fin i kanten, fin i kroppen, fina bröst eller fin f***a?

Berätta Knulf.

2009-03-18 @ 11:37:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0