Damfotboll..suck..

Av nån hel oförklarig och framför allt oförsvarlig anledning så "bettade" jag igår på Sveriges damer när de mötte Norge. Enligt alla tipsexperter så skulle de vinna lätt vilket räckte för mig då jag tydligen tyckte jag hade för mycket pengar på fickan så här i slutet av månaden. Sen gick ju även den matchen på TV vilket jag tänkte kunde va kul att se som uppladdning inför Barca - Man City. Tydligen så har min redan tidigare ej så effektiva hjärna tagit mer stryk än jag kunnat ana under sommaren (enda orsaken jag kan se till detta katastrofala beslut), att jag på förhand tyckte det kunde va kul att se på damfotboll.

Jag kom in i matchen efter ungefär 20 minuter, två minuter senare mådde jag fysiskt och psykiskt illa. Inte på grund av att jag förstod att jag kastat pengar på "lotto" utan för den kvalite som endast en dammatch i fotboll kan uppbringa. Jag menar detta är ju ändå människor som har sparka boll som yrke ( ber om ursäkt ifall jag är dåligt påläst och dom har jobb på sidan om), MÄÄÄÄÄN som gayeligayen från Lets dance skulle säga, ifall jag skulle lägga ner så mycket tid på nånting som dom säkert gör på på fotboll och inte prestera bättre så skulle det inte ta lång tid innan jag förstod att jag valt fel väg i livet. Jag förstår att kvinnor inte har samma fysiska förutsättningar som män, men ändå. Det funkar ju i andra sporter som tennis, gruppsex och .... tennis. När spelet påminner om en kvartersmatch med 10-åringar så tycker jag man måste få kritisera lite. Det är ju ändå ett landslag vi pratar om. Tror nästan att ett lag med 11 st Andreas Isaksson skulle ha en chans mot dem.

Aja..jag ska inte vara för negativ, verkade ju som dom hade roligt.



"Så att ingen missförstår. Detta är inte ett klipp från matchen Sverige-Norge" 

Halloj allihop..

Är faktiskt inne på tredje veckan av jobb, men var så skönt att ha semester härifrån så tog två extra veckor. Sen är det ju det där jävla TribalWars oxå.

Men idag är jag tillbax, för jag måste bara visa lite bilder från Isaksson´s senaste match angående ett tidigare inlägg jag hade.



Mer än så här blir det inte idag för jag har mkt att göra här på jobbet nu såsom att fika, bajsa och sånt.
Tjingeling.

RSS 2.0