Jävla jul

Ursäkta att jag inte skrivit på länge, det är inte för att jag inte vill utan för att jag inte orkat.
Som ni vet sen tidigare så slog ju magsjukan till just när jag skulle till å se Löven på tv och min son kräktes.
På söndagen var det min tur.
Bara för att göra allt ännu härligare så jobbade min flickvän kväll och jag hade hand om sonen som började må lite bättre men ändå sket litervis med senap.

Det kom först lite smygande, lite oroligt i magen, ungefär som efter man käkat julbord och druckit 4 liter julmust. Skakade av mig känslan, tänkte att det berodde på baconmålet jag just tryckt i mig och gick för att byta bort lite senapsgul, majspureliknande avföring som min son just gett ifrån sig.

Öppnar blöjan, känner lukten, och vips så står jag och kräks upp mitt baconmål i diskhon. Jaha tänkte jag.. det var ju väl spenderade pengar på den burgaren..

Sen följer en kväll som inte kan beskrivas med ord, tänk Apocalypse now med lite inslag av SAW. Härdade ut kvällen iallafall trots att jag kissade från stjärten och tänkte att jag skulle få ta det lungt nu när tjejen var ledig dan efter. Men.. då slår den till igen. Hennes tur den här gången.

Det märkligaste av allt var att när hon väl fick den då var det som att min inte räknades, utan jag fick fortsätta ta hand om min bajsande senapsfabrik själv medans hon låg och jämrade sig i sängen.. Räknade lite på det och kom fram till följande formel.

Kille magsjuk + tjej magsjuk = kille inte magsjuk

Vortevar så blev vi alla friska lagomt till en dag efter jul. Fördelen med detta är att jag denna jul inte gick över 90-kilos strecket utan hellre tappade ett kilo. Så nästa magsjuka är planerad till just innan beach 2009.
En annan fördel var att jag inte hann handla några julklappar förutom en som jag inköpt långt tidigare.

Tjejen blev väl sådär glad över sin julklapp som var ett diskställ, men vi verkar fortfarande vara ihop för hon tänker följa med på min julklapp som var en hotellnatt i Norrlands huvudstad Sundsvall (tillåt mig småle åt storhetsvansinnet).
Så i morgon blir det att burna iväg de 35 milen till Sundsvall för att åtnjuta en helkväll med hotell-tv-porr. Men av nån anledning så har jag mina misstankar om att denna resa är ett förtäckt IKEA besök för att bränna mina resterande pengar som inte gick åt till diskstället på servetter, värmeljus och förmodligen nån form av inköp som kommer att uppta all min lediga tid framöver. Typ ett nytt kök. Det har ju trots allt gått två år sen jag skruvade upp det nuvarande köket så det måste man ju ha förståelse för.

Ibland kan jag inte annat än att känna en viss avundsjuka till gubben jag överhörde på konsum några dagar innan jul.
Han fick frågan ifall han handlat all julmat.
- Ja det är klart nu. Ett sexpack bayersk och en bullens pilsnerkorv sa han glatt och höjde plastkassen i luften.


Han frossade sina korvar hela julhelgen tills han var så mätt
att han somnade med huvudet i granfoten.
Det var den bästa julen någonsin.

Han har nog ingen tjej, och har han det är han min gud.
Förmodligen köpte han en dosa general och en fibban åt sin tjej i julklapp.
Genialt.


Ska försöka avlägga rapport när jag kommit hem från Sundsvall.
Ifall jag måste ta anställning på IKEA resten av mitt liv för att kunna lösa ut oss vill jag önska er alla från mig alena...

Ett riktigt gott nytt porrfilmsår!

Watch n learn

Det här klippet påminner mig så mkt om min ungdoms glada dagar..

Jullov..

Äntligen jullov... satt på jobbet och räknade efter igår hur länge jag skulle vara ledig egentligen..
18 dagar  ni läste rätt..18 jävla dar.. hehe..

Så igår så hade jag allt klart.. Löven - Sundsvall började klockan 19.00. Jag och sonen skulle se matchen, han bara första perioden sen skulle han lägga sig. Allt var förberett, ölen kalla, kuddarna puffade och en dosa lössnus. (Eftersom jag slutat snusa, snusar bara portion nu, så brukar jag fira vid speciella tillfällen och köpa en dosa general lössnus. Det är dom små sakerna som höjer tillvaron i livet, Lite som att byta sängkläder. Vardagslyx).

Försnack på tv:n, bara minuter kvar til nedsläpp.. och..... sonen kaskadkräks.. över sin mamma som tur va. Men tydligen så var det min sak att ta hand om honom resten av kvällen och natten. Men vi såg hockeyn ändå. Han fick se hela matchen. Så vi snusade, drack öl och kräktes om vartannat, lite som en fest med grabbarna ungefär. Och löven vann... ja vilken kväll. Nu är julen här.


Hade ungefär samma frilla som elvis igår kväll. Och sjunger ungefär lika bra.

Gomorron Gomorron..

I tidig arla skriver jag detta inlägg eftersom det var så länge sen jag skrev nåt och är rädd att jag inte får nån tid över att skriva nåt ytterliggare idag eftersom schemat är späckat.

Min fredag: Detta är avklarat.
06.10: Väckaren ringer.
06.15: Väckaren ringer igen.
06.20: Väckaren ringer.
06.25: Väckaren ringer.
06.30: Känner mig besegrad och kliver upp.
07.10: Handlar snus på OK/Q8. En dosa kronan portion för 30:-
07.20: Anländer till jobbet.
07.23: Tar en kopp kaffe och läser Psycho Dad.

Min fredag: vad komma skall.
9.00: Avdelningsmöte
11.00: Spela Hockey-Bockey
12.20: Luncha kina-käk
14.30: Möte
15.30: Fredagsfika.
16.00: Vågar man dra hem nu?



StickDeath..

Satt å slösurfade igår och hittade igen en gammal favoritsida från internets ungdomsår.
Enjoy!

hOT


snare.gif (43952 bytes)

Pffftt....

Så då var det måndag igen...
Festen i fredags gick förvånansvärt bra, detta mkt tack vare att dom bara hade Eriksbergs julöl till försäljning där vi befann oss. Kan lova att man efter fem - sex Eriksbergs julöl faktiskt inte är så jättesugen på att dricka ytterliggare en Eriksbergs Julöl.
Eftersom den verkar vara gjord på malt, humle, jäst, multifibermix och sån där finsk surdegslimpa så befann man sig i den prekära situationen att magen fylldes av härliga gaser. Därför ägnades tiden efter middagen åt att sitta i ett hörn och släppa väder. Rätt mysigt faktiskt.


En Eriksbergs Julöl om dagen,
gör roliga gaser i magen


Vid julklappsutdelningen så fick jag ett värmeljus på en träplatta med lite granris runt. Jag försökte försiktigt att ställa undan det på ett bord och få det att se ut som det tillhörde inredningen så jag skulle slippa släpa på denna bedrövliga present, och ännu hellre slippa ta med den hem. Men till mitt förtret så hade Ådi förbarmat sig över den så nu står den här likt förbannat på mitt skrivbord. Själv gav jag bort en duschcreme..hehe .. han som fick den blev jävligt missnöjd..hehe.. det var för att ge igen på min ännu värdelösare julklapp förra året då jag fick en almanacka som var lika stor som en post-it lapp.

Lördagen var rätt lugn annars, var ute och åkte bob mest hela dan, likaså söndag. Den går förjävla bra.
Appropå spoilern så får den sitta kvar..märkte att den på ett väldigt effektivt sätt röjer undan smågran och annat sly så man slipper få det i ansiktet.


På söndagen vankades det julbord igen och gissa min glädje då det enda förutom julmust som fanns att inmunda var Eriksbergs Julöl. Lyckade bara få i mig en och en halv flaska så koncentrerade mig på att äta istället. Och som jag åt. Var till och med tvungen att stanna av hemma hos mina föräldrar och låna toaletten på vägen hem.
Nu klockan tjugo i två dan efter är jag fortfarande mätt utan att ha ätit ngt annat sen dess.

En rolig sak var att svärfar mitt i middagen kväljdes och spottade ut vad han trodde var en köttbulle. Dock visade närmare dissektion av föremålet i fråga att det rörde sig om en choklad pralin med apelsinfyllning. Han hade sonika fyllt tallriken med både korv, köttbullar, pastejer och chokladpraliner och har man dålig syn så har man.

Detta var saker jag undvek på julbordet:
Prinskorv - kan man äta hemma
Köttbullar - se ovan
Potatis - är ju inte ens gott hemma
Bröd - är ju det man äter när allt annat är slut


Måste väl va en tysk som "spritzat" grisen


Blogga på riktigt..

Hade all time high på bloggen igår.. Nio .. 9  nine ... noine(finska) besökare igår..
Vet inte hur jag ska hantera detta kändisskap som nu lagts på mig.
Det första blir iallfall att jag måste rätta in mig i kändisblogg ledet och därför har jag surfat runt och kollat vad kändisbloggarna skriver. Så här kommer ett inlägg som stakar ut den nya vägen för min blogg.

Ahh är så trött.. Sniper typ ska inte med på julfesten asså. Lite väck...
Nån kille som kallar sig Psycho Dad är inne på min blogg ibland..tror han är kåt på mig. Fast tror han är snygg egentligen.
Åt godis igår så jag fick ont i magen. Har köpt nya sockar med New York Rangers tryck..så jävla slick på mina härliga fötter.
En kille på jobbet har Crocs..så jävla åtti..
Nä nu ska jag börja ringa och se ifall vi har fått tag i nån langare för helgen. Är så less på cider å dextrosol nu.
Åh nej..nu fick jag mens tror jag.. nä just jag är ju kille.. kissade bara på mig. Äckligt.
Bara inte "ni vet vem" får reda på det.
Nu ska jag äta kalaspuffar..såååååå jäla gott.


Sådana hängslen som ska inköpas i helgen.

Julfest..

Ikväll har vi julfest med jobbet.
Det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot den.
Förtjusning för att få dricka mig full i offentlig miljö, skräck för att det är just i offentlig miljö och rädsla för att inte bli insläppt när jag kommer hem.


Min supning på slutet har inte gått så bra, eller, supningen har gått kanon och det är väl det som vart problemet.
Förra gången vi hade fest på jobbet så blev jag utmanad av Sniper och Snipers brorsas kompis lillebror på shotrace.
Eftersom man har svårt att säga nej till all form av tävlan och kände även mitt ansvar att sätta dessa ungtuppar på plats i rent utbildningssyfte, suparrutinens skola, så kunde jag ju inte tacka nej. Behövde inte ens betala mina egna shots så var ju inte så mkt att fundera över.

När jag svept mina sju shots på cirka 1,3 sekunder så har småpojkarna bara sippat på första och ger upp efter tre shots.

Av nån anledning orkade jag senare på natten inte gå hela vägen från taxin och in i huset utan valde att lägga mig på den härligt hårda betongplattan under carporten. Kändes så friskt när snön blåste mig i ansiktet och bilarna utgjorde en sån trygghet.
Detta genialiska tilltag belönades med luftrörsinflammation i två månader och lätta segrar för vita laget i innebandyn.

Funderar på att ta det lungt ikväll, bara ett problem, jag vet inte hur man gör.


Nån gång kanske jag berättar hur det gick när jag skulle vara tomte förra året.
Fast för rädsla av sociala myndigheter kanske jag låter bli.

Dagens mail...


Var länge sen jag hade dagens mail. Mkt beroende på att jag får så tråkiga mail. Men det här fick jag faktiskt igår..tror jag ..så det blir gårdagens mail..

.....

...

Nähä..det blev inget mail..för dom ringde från dagis och sa att sonen hade magsjuka..
Bara för att bajset inte är av fast konsistens betyder ju inte det att man har magsjuka, själv har jag ofta lös mage på söndag mornar..

AHA!!

Det är magsjuka jag åker på nätterna mellan lördag och söndag.. haha..och jag som trodde jag drack för mkt.

Tack dagis.


En video med personer som löper stor risk att drabbas av magsjuka.

Önskelista.. Part 1

Det börjar lacka mot jul och jag vet att många av er trogna läsare vill köpa mig något fint som uppskattning för att ni får ta del av mitt fantastiska liv genom denna blogg.
Så jag har därför sammanställt en liten önskelista så ni inte kommer släpandes med nåt skit jag inte vill ha.

Förväxla dock inte min lista med Janne Houkos-Poukous lista.



En bumper-dumper, perfekt när man känner att det börjar trycka på när man är på väg in till jobbet. Bara stanna till vid vägkanten och man får furstligt tömma kroppen på uttjänt bränsle.


Reservdelar till silverpilen som inte gick igenom besiktningen.


Nya leksaker åt min son så jag kan få ha mina gamla ifred.



Att mitt skolfoto från 8:an aldrig uppmärksammas

Detta var ett axplock ur listan, återkommer senare med mer förslag.

Handboll...

Handboll slutade jag intressera mig för samtidigt som Carlen den älder, Paige Staffan och Slangen slutade i landslaget.
Satt och zappade en kväll och hamnade i en match mellan Sverige och Ryssland i dam VM.

Vet inte ens vad jag ska skriva eller säga om det som uppenbarade sig framför mig på TV:n.
Titta på den här videon istället. Tydligen slutar kvinnliga handbollsspelare utvecklas vid 10-års ålder för jag ser knappt någon skillnad mellan dessa två lag och matchen i VM.




Som ni förstår så orkade jag inte se mer än tre - fyra minuter men hörde sen att sverige hade blivit så glada för oavgjort mot Ryssland att alla sprang runt och highfivade i flera minuter.
Hade dom glömt att dom tappade en 5-målsledning????
Eller var det så kul att ingen behövde förlora och alla vann??
Åhh herregud...

Nicklas

Idag har Nicklas namsdag.
Namnet härstammar från 1500 talet och är en förkortning av Nicholaus som betyder bög precis som Sylvester och Magnus Carlsson.
Nicklas däremot betyder inget särskilt, därav ut trycket snick-snack som lånat Nicklas fyra begynnelsebokstäver.
Lägger man däremot till ändelsen Fors i slutet av Nicklas, Nicklas Fors, så betyder namnet helt plötsligt en uppsjö av saker. Få av dem positiva.

Själv har jag idag varit på Leos Lekland tillsammans med min son, GT och hans dotter. Det var kul och jag fick motvilligt avlägsna mig ur bollhavet och åka hem när mitt namn ropades ut i högtalarna i samband med att en lite pojke sökte sin far.

Det roligaste var dock en annan ful liten pojke, kanske i fyraårsåldern, som brände av på min son och sa att bara stora barn fick klättra i ställningen.
Eftersom min son inte själv kan prata så uttryckte jag hans tankar och frågade dennna pojke vad han isåfall själv gjorde där.
Nu tänker ni kanske att jag var taskig som sa så mot ett litet oskyldigt barn.. Men det var jag inte och dessutom hade den lille pojken glasögon så rätten var på min sida.

Vi åt även gott på Leos, hamburgertallrik.
Det är fördelen med att käka med GT, är det inte "brummare" så är det pizza.
Kom ihåg en gång när han styrde ihop en grillfest hemma hos sig och alla hade med sig kött å grejer, men själv ringde han å beställde pizza.

Snow-Bobb

Igår hade det stora leksaksvaruhuset i stan reakväll. Detta förmodligen för att personalen inte orkade vänta på den riktiga julrushen utan ville känna av trycket av stressade människor som kastar sig över varor redan nu.

Denna happening skulle ske vid sjutiden på kvällen, så efter att ha innjutit ett frassemål med lökringar tillsammans med min familj så begav vi oss till varuhuset tjugo minuter i sju.
Tanken med att åka dit tjugo minuter innan var att vi i lugn och ro skulle kunna reka av vilka saker vi ville köpa, plocka på oss dom och sen gå till kassan klockan sju då priserna skulle börja gälla.

Väl inne i varuhuset märkte vi att ungefär 700 andra människor hade tänkt samma tanke fast förmodligen åkt dit redan tjugo i sju kvällen innan. Själv var jag fast besluten att köpa en bob, en snowracer eller snow-bobb som min kära flickvän säger, eller två ifall min son också ville ha en.

Upplägget var så att de hade en stapel med bobb-kartonger som de täckt med en pressening som skulle lyftas prick klockan sju. Jag uppskattade antalet bobb-kartonger till 30-40 st och kön på människor som ville ha en bobb-kartong till cirka 200st. Min 2-årige son som satt på min arm förstod att pappa skulle bli väldigt ledsen ifall han inte fick en bobb och manade därför på mig att försöka komma längst fram. Eftersom jag känner till detta varuhus som min egen ficka efter dagar av barnvagnshandlande och drömska promenader bland teknik-legot så gled jag osynligt in bakom en hylla och ut igen just framme vid bobb-kartongerna.


Alla var förväntasfulla när pressenningen avtäcktes

Klockan slog sju och personalen avtäckte presseningen med bobb-kartonger. En man som jag skulle uppskatta till sjuttioårs åldern var så ivrig att han kastade sig över högen och blev liggande uppe på kartongerna medans resten av mobben slet i dem som hungriga hyenor. Själv stod jag i tredje led och nådde precis fram så jag kunde lägga händerna och känna på de åtrovärda kartongerna. Dock var det en miss att ha min son på armen då jag skulle behöva bägge händer för att slita åt mig en kartong ur högen. Plötslig i ögonvrån ser jag en gråhårig tant som kommer i full fart från höger (hon satsade så hårt för att hon förmodligen visste att hon skulle dö av ålderdom innan hon kommit till kassan ifall hon inte satte fart) och trycker till min son som jag har på armen så att jag nästan tappar honom.


-Bobb, bobb..ahhhrrghh bobb

- Ta det lung tanten, sa jag ser du inte att jag har ett barn här.

Hon varken hörde eller såg, förmodligen också beroende på åldern, fast kan ändå ge mig fan på att hon kört bil dit, utan fortsatte buffla likt en besatt.
Jag drog då tillbaka min lediga arm från bobb-kartongerna och delade ut en helt regelrätt knuff i ryggen, det påminde rätt mkt om när en hockeyspelare blir tacklad i ryggen en meter från sargen när hon trycktes mot hundrafyrtiokiloskillen som stod framför.


Hade jag vart pensionär och haft broddar så hade jag nog kört den här istället

Jag insåg då att jag höll på att bli en av dem, de hungriga hyenorna och drog mig tillbaka då jag fruktade för min sons liv i detta jävulska inferno.

Jag betraktade nu kaoset en bit från sidan och fick då syn på ett visningsex av bobben liggandes något avsides. Enkelt. Jag plockade åt mig bobben, hörde flera säga, den fick man ju inte ta, skrattade och gick till kassan.

Närmare kassan så var det en kö på cirka fyra kilometer till Wii-konsoler som dom sålde för 1999:-. Jag log inombords när jag förstod att folk förmodligen hade köat hela dan för den och dom ropade ut i högtalaren att Wii-konsolerna var slut och den kön knappt hade rört sig.
Denna skönhet står nu i mitt garage, lägg märke till den otroligt läckra frontspoilern som med farvindens hjälp trycker ner fordonet mot marken och därmed ger en ökad snöhållning.

Bragdguldet har delats ut. Blev en skytt som jag inte vet vem det är i en sport som knappt är en hobby i ett OS som går två veckor efter OS.
Efter att ha hört motiveringen så kan jag inte annat än att hålla med.
Med en otrolig viljestyrka, att sitta i en rullstol med ett vapen och ändå inte skjuta sig själv, det är en bragd.

Nu väntar man bara spänt på vem som får Jerringspriset.
Kanske Marta.
För att som lesbisk inse det geniala att utöva lagsport där man dushar tillsammans och casha ut 100 papp i månaden för nåt som en åttaårig kille gör dubbelt så bra, så har hon vunnit folkets kärlek.

Stimm..

Har ju spelmässigt vart i ett stim förra veckan.
Djävulskt nära på V64:an. Satte en V4:a och V75:an, dock gick inte reduceringen in.


Tänkte att det kankse håller i sig, så laddade med en V4:a för 120 pickadoller idag eftersom jag tyckte det var värt det när jag visste att jag skulle ha alla rätt.

Meeeeeeen, som bögelibögen Tony Irwing skulle ha sagt, så sprack jag redan i första. Men dom tre jag hade kom 2:a, 3:a och 4:a. Medan resten av loppen satt som smäckar.

Vilket bakslag... Meeeeeeeeen *
(* Se ovan**)
(** Typ 5 rader upp)

För att kompensera denna oväntade förlust har jag nu kommit på det ultimata liret
som leder till oanade chanser till ekonomisk oberoende.


GT du kan sluta läsa här. Inte för att jag inte vill att du ska få bli rik, utan för att jag värnar för mkt om dig och din familj.

Roulette!

Man dubblar bara totala insatsen hela tiden tills man vinner. När man vunnit börjar man om. Enkelt och genialiskt.

Ex.
insats    vunnet/förlorat spel    summa
5              f                                     -5

10            f                                     -15

30            v  30                             +15 
----------------------------------------------------------
5             f                                       -5
10           f                                      -15
30            f                                      -60
90            f                                    -150
270          f                                  -430  
810          v  810                       +380
    

Detta bortser helt från den gröna rutan, den läggs bara till förlust och ändrar sannolikheten lite.
Ända kruxet, som Sniper påtalade, är att man kan förlora tills limittaket är nått och då slutar ju detta att funka, alternativt byta till bord med högre limit.

Så Fille, i Dubai måste det väl finnas no limit casinon. Testa och hör av dig.

Här kommer lite minigolf tips från vår grillmästare:


Sommar sommar sommar...

Bara jag som saknar sommaren?
Tänk att få hämta morrontidningen i kalsonger.
Gå i t-shirt och sandaler.
Se alla läckra brudar i minimala kläder.
Tänk att bara få slänga på en entrecote på grillen och dricka iskalla Heineken direkt ur flaskan, medans solen värmer.

För er som tycker det är härligt att grilla så måste jag bara avslöja denna revolutionerande nyhet.

Vintergrillning inomhus.

Det enda som behövs är:
Ett stycke elektrisk grill. (Är man för snål för att köpa finns det att hyra till rimlig peng uppe på Kvartsvägen, rengör dock gallret noga då det kan finnas förekomst av igelkott och andra djur som gått upp i rök på den bara för nöjes skull).

Två stycken t-benstek eller finare kött invirad i asbest.

En grilltång.

Avsaknad av minst en kromoson.

Istället för att lägga ut ett recept så har jag fått tag i en matlagningsvideo där en erfaren grillare ger sina tips å tricks på hur man fixar sig en lyckad festmåltid.


RSS 2.0