Fjällen..

Förstår att ni undrar ifall jag dött eller nåt. Lessen om jag gör er besvikna, jag är vid liv. Har bara varit i fjällen.
Efter att ha packat bilen till bristningsgränsen full med skidor, bobbar, bärs och jäger* (Detta tog egentligen bara upp en tiondel, frugans kläder tog upp resten) så satte vi av mot fjällen. För att sonen inte skulle dö av tristess så svängde vi förbi och köpte en dvd-spelare som han kunde titta på i bilen. Han avnjöt Alfons, spöket laban och Mamma mu utan avbrott de 30 milen vi åkte. Det roligaste var när vägen var full av renar och jag var tvungen att buffa på dom med kofångaren (hade jag kört silverpilen så hade just nu nån stackars same försökt få ersättning för 20 renar) för att dom skulle flytta sig, inte ens då lyfte han på blicken för att kolla vad som hände utan svarade bara irreterat -"jag har inte tid, tittar på tv". Snacka om att dagens barn är svåra att göra intryck på.
Får skriva mer sen om den händelserika fjällensemestern för tydligen måste man jobba också, jag som hoppats på att man bara gick hit på jobbet å hängde.
*jägermeister, (inte Jesper)

Choklad...

Hade svärfar och svärmor på middag i helgen. Frugan tog hand om matlagningen medans jag, som den finsmakare jag är, tog hand om efterrätten.
Eftersom jag förmodligen har varit konditor i ett tidigare liv så växte en gudabenådad chokladtårta fram. Det var hallonsmörkräm, chockladbotten som vispades så länge att strömmen hos grannarna gick. På detta en topp av finaste chokladtryffel. Bara till tryffeln gick det åt över ett halvtkilo finaste colombiansk 8o% kakaohaltig choklad.
Efter vi njutit av middagen och diverse drycktillbehör så var det äntligen dags för kvällens höjdpunkt. Min chokladtårta.
- Hur smakar det, sa jag till svärfar.
- Mmmm.. smakar.. smask smask..mmm  .. tycker det smakar choklad..eller?
Att det skulle smaka choklad kunde man iofs se från en halv kilometer. Känsliga smaklökar måste jag säga.
Av tryffeln som blivit över hade jag gjort små tryfflar med svärfars favoritkonjak Xante. Xante är en päronkonjak för er som inte vet det, och jag dunkade på ordentligt så att det både skulle ge en ordentlig päronsmak, men även för att tryfflarna skulle innehålla runt 30% alkohol. Över tryfflarna siktade jag sedan sammetslen kakao.
Frågade svärfar om han kunde känna vad tryfflarna smakade.
- Mmmm... smask smask..mmm  .. choklad..eller?

Hårtork...

Var och visade killarna hur man använder maskinerna på gymet idag. Eftersom jag redan har en perfekt kropp så går jag inte på gymmet för att träna utan för att spana in lite kamelfötter och annat gott. Visste ni att den micropromille smala tjejer som finns i världen är lättast att hitta på (om man bortser från Somalia) gymet. Därför var jag alltså på gymet.

Nu var det väl inte brudar jag tänkte prata om utan det häpnadsväckande som hände efter jag tränat klart och öppnade dörren till herrarnas omklädningsrum.
Det första jag ser är en icke-svensk man som nyttjar den väggfasta hårtorken.
Blåser han håret? Ja.
Blåser han håret på huvudet? Nej.
Han blåser helt enkelt håret på magen.

Internationella kvinnodagen

Eftersom det idag är internationella kvinnodagen så firar jag med att ha på mig ett par rosa stringtrosor. Inte alls en alltför angenäm upplevelse eftersom bollarna hänger ut på varsin sida om det lilla tyget. Men det är det värt, varje gång jag går runt på kontoret med mina lågt skurna jeans och högt uppdragna trosor möts jag av visslingar och uppmuntrande tillrop.

Enligt wikipedia: Den internationella kvinnodagen uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen.
Så vi har alltså en dag som uppmärksammar oss på att kvinnor inte kan köra bil och att damfotboll är helt värdelöst. Känns inte som man behöver bli påmind om det.. Men men..nu är det som det är. Och för att hedra denna dag så ska jag erbjuda min kropp till alla kvinnor. (Ifall dom som är mellan 18-23 år och inte väger över 50 kilo och ser jävligt bra ut)
Sen kan man ju undra varför vi har en internationell kvinnodag, vi har ju morsdag redan. Vi har ju inte internationella mänsdagen tillexempel. Fast skulle inte bli förvånad om internationella mensdagen dyker upp snart. Den lär ju bli jävligt trevlig. Inte som kanelbullens dag direkt.. hmm internationella mansdagen fanns visst.. 19 november .. och har funnits sen 1999. Konstigt..jag har aldrig blivit uppvaktad på den. Känner att jag kanske måste plocka ut detta retroaktivt.
Fanns även en dag som hette Världspostunionens dag som jag blev eld och lågor över. Tyvärr hade jag läst fel på post och prost.

Dyslexi..

Har märkt att jag börjat slarva med stavningen här på bloggen på slutet. Kan vara så att jag fått en släng dyslexi. Har ju även en släng av demens eftersom jag inte kan hålla nånting kvar i minnet längre, eller är det så enkelt att det är fullt efter timmar av youporntittande. Kan va både och. En gång skulle jag fara å köpa mjölk på affärn, kom hem med en dosa snus och aftonbladet. Fick ljuga och säga att mjölken var slut. Hur troligt är det. En annan gång skrev jag upp mjölk och smör på en lapp så jag inte skulle glömma. Väl på affären märkte jag att jag glömt lappen hemma och handlade därför bara en dosa snus och en aftonbladet. Helt sjukt att både smör och mjölk var slut, ljög jag.

Appropå dyslexin så har jag en kompis som är klassföreståndare (nämner inget namn men ni som läser här ofta kan nog räkna ut vem det är) för en femteklass. I femman får man ju vara med i "Vi i femman" vilket denna klass var. Klassföreståndaren, vi kan kalla han för "Grispappa" för enkelhetensskull (hatar särskrivningar) var besviken över att eleverna inte gissade iallfall när dom inte kunde svaret på frågorna. Så han påpekade detta för eleverna att det var ju bara å drämma till med en gissning om man inte kunde svaret, fanns ju inget att förlora liksom.
När det äntligen var dags för den radiosända kvartsfinalen (dom kan ju knappast ha gått längre eller?) så kom frågan: Vad kallas det när man har läs och skrivsvårigheter?
Eleverna: - Hmm fundera fundera.. nä vi kan inte.. vi gissar... hmm   psykiskt störd?
Domaren: - Öhhh nä inte riktigt..dyslexi var vi ute efter här.
Ta lite saft, sa kvinnan med dyslexi
Ska bli jättegotte, sa den dyslektiske mannen

Dagens mail..

Vad är bättre, efter ett hårt uppvaknande ur skönhetsömnen och en svettig lämning på dagis, än att komma till jobbet och få ett mail från Glidarn. Glidarn analyserar, tänker igenom och utvärderar innan han yttrar sig. Spelar ingen roll om det är finska coacher i "Löven" eller som i detta fall helgens melodifestival.

Häj!
 
Såg ni den där tjejen Anna Bergendahl i lördagens melodifestival. Har fått för mig att den låten är lite halvhyffsad faktiskt. Eller så är det den där tjejen. Kan inte bestämma mig riktigt. Lite snygg, lite ful, lite söt, lite kärring. Känns lite knulla över henne i nått läge, men inte alltid. Hon väcker nått.
 
/A


Anna väcker sacker med sig snyggfulsöta kärringlook

För fet för ett......fängelsestraff ??

För fet för ett fuck skanderade Svullo under sin storhetstid tillsammans med grabbarna i Electric Boys.

För fet för fängelsestraff skriver en tjockis från Norrbotten i sin nådeansökan. Han är tydligen rädd att han inte ska kunna röra sig i fängelsets trånga korridorrer.

Analyserar (anal, hehe) man detta lite djupare så förstår man efter ett tag att han egentligen bara inte alls vill sitta i fängelse trots att han gjort sig skyldig til rattfylleri. Skulle va intresant att se vad för bil han hade lyckats tränga in sig i.

Varför är han då rädd för att sitta i fängelse?
Kanske tror han att det är dåligt med mat? Kanske är han rädd för att han inte ska ta sig upp på överslafen? Är han rädd vakterna ska hälla färg över honom och låta han gå i korridoren så det blir nymålat?

Tyvärr får vi inga svar av artikeln. Själv tror jag han bara tycker det är så mysigt att vara hemma och av den enkla anledningen inte vill sitta i fängelse.


RSS 2.0