Fysik i qubik

Fattar inte när man ska hinna blogga.. Jobbar så frenetiskt.. Men ett inlägg om dan ska jag ändå försöka mig på..så försummar min familj till lycka? för er läsare. Du vet vem du är..

Trots att jag jobbar så fingrarna blöder över tangentbordet så funderar jag fortfarande över Rambo.. I Hot Shots gör man parodi när man har en räknare över hur många kills som begås. Det hade man faktiskt kunnat ha i den nya Rambo oxå.
Men det som jag funderar mest över är alla coola effekter när ben, huvuden och kroppar som träffas av kulor flyger iväg.

Enligt fysikens lagar borde väl den som skjuter förflyttas lika långt åt andra hållet isåfall..eller?

Men det klart.. Rambo lyder inte under fysiska lagar och det verkar inte Stallones kropp göra heller.. hyfsat bitig för att vara snart 70 eller nåt.

Inte fått riktigt klarhet angående helgens Knulf. Idag mumlades det om Zenit st petersburg..
Ja vi får väl se vad lille kejsaren kan ställa till med. Mitt spel får dom då inte.

Over n´out..

Rambo...

Måndag, strålande höstdag. Solen skiner, träden brinner i sina färger. Poetiskt?...Ja lite.
Vad passar bättre då än att se Rambo-historiens blodigaste film. Känns lite sådär men vad ska man göra.
Är hemma och inne. VAB heter det, vård av barn. Tycker det är dags han lär sig att män är män. Han är ju endå två år. Rambo är sånt man inte lär sig på dagis. Fast han sover nu..får nog se den själv ändå..

Copper Beach vann i lördags? Fattar nada.. måste få det verifierat att Knulf hade spikat den.
UFC vann.. vad hände där.. och två mål av JL. Ska fan ta bort han från min facebook. 
Har inte så mkt att skriva idag..orkar inte. Men tack för MMS från i fredags natt.. känns bra å få det påmint att man missade en fest. Men man får se det positivt..fick iallfall sova i min egen säng :)

Nä nu väntar Rambo.. ska bara värma pizzabiten som blev över sen helgen och sodastreama lite dricka..
Hoppas han sover länge.
Over n´out

Just ja..

För alla ni som undrade hur det gick hos tandläkaren...

Det gick bra..

Enda missödet var att tandläkaren hade råkat trycka in NumLock knappen när han skulle mata in mitt personnummer. Efter dryga en kvart kom en sköterska och förklarde att det var lätt hänt att man kom åt den knappen.
Ja sa tandläkaren, ungefär som att det hände varje dag.
- Ja det är lätt hänt med så många knappar att trycka på.
Själv njöt jag av att få ligga å slappa i en skön stol i femton minuter..

Fredasfika och utmattning

Det sägs ju att motion är bra för att man blir piggare och aktivare på jobbet.
Det är ren och skär förbannad lögn. Har vart och lirat hockeybockey på lunchen idag..
Efter fem minuter på isen smakar det blod i munnen och varje andetag bränner i lungorna som att man försökte andas i en tegelugn och då är det 55 minuter kvar..


Detta toppas med en kebabtallrik på döner. Men vi måste ha missat att fredagar är dvärgarnas dag på döner då jag nästan var hungrigare när jag gick ut därifrån än innan. Sorry Havve, kommer att gå lång tid innan jag äter hos dig igen.
Ska dock tilläggas att det var gott. Så är man liten i maten eller från somalia så kan man lätt äta där.

Hursomhelst så blev man ju inte piggare av maten. Sverker, han med soptunnan ni vet, hejjade käck när jag stannade för honom vid ett övergångsstället. Eller så var han bara så grymt impad av bilen. Tillbaks på jobbet efter några burnouts och nytt hastighets rekord med silverpilen med Sniper i fosterställning i framsätet och Ådi i barnstolen där bak. Hinner bara logga in så är det dags för fredagsfika.
Gofika från NK. Gott. Men inte ens kaffet fyller sin funktion. Har svårt att hålla upp ögonen. Tur att jag slutar snart..

Fick några heta tips på Div 1 fotbollen idag, inte från Knulf ska tilläggas, utan heta grejer. Ufc torskar bland annat. Så all in på spelkontot ger sköna dollares imorgon.

Dagens Knulf har jag fått på omvägar så vet inte om det räknas. Knulf har flytt stan för att sätta ny rekordtid i Lidingöloppet. Inte omöjligt. Här snackar vi om mannen som sänkte sin tid på milen med 45 minuter i sommar. Men hursomhelst, stenklar spik enligt Knulf på omvägar är Cooper Beach i sista v75 avdelningen.

För att byta ämne helt så skulle jag vilja dissa 3. Inte siffran så bara utan teleoperatören TRE. Försökte säga upp mitt abonnemang, ett halvår senare så får jag fortfarande fakturor. Once your in, theres no way back.. Hoppas att det inte slutar med massmord.

Dagens roligaste mail kommer helt oväntat här och är en fortsättning på Jan Guillo mailet.

>Kan det vara så att detta är lite känsligt? Var det någon på

>redaktionen som råkade försäga sig och kommenterade hans enormt

>gigantiska och oproportioneliga huvud?

>

>/G

Mer än så blev det inte idag.. och i helgen tar  jag ledigt.. Ska sträckläsa alla artiklar som Robert Granström skriver för VF.
Robert, ge ut en bok. Stora journalist priset väntar. För vem gillar inte artiklar som dessa:

Frimärkets dag firas

SKELLEFTEÅ I morgon är det frimärkets dag.

Detta firas på Nordanå mellan klockan 11.00 och 14.00. Förutom frimärksutställningar kommer även vykort från Skellefteå och Byske att visas.

eller den redan klassiska, fast den skrevs idag:

DRÄNGSMARKSKLÄPPEN Tusen tranor har samlats i Drängsmarkskläppen.

Djur- och naturintresserade Folke Jonsson från Kåge, rapporterar att ett mäktigt skådespel utspelats i Drängsmarkskläppen under torsdagen.

Cirka tusen tranor hade samlats på några lägdor och utgjorde en imponerande syn för förbipasserande.

- Jag har tillbringat mycket tid i naturen, men jag har aldrig sett så många tranor på samma ställe någon gång. Det ser ut som det brukar göra i Hornborgarsjön.

VF packade kameran och tog reportagebilen. Och visst fanns det tranor, i mängder.

Berättande och actionfyllt, avslutat med ett tungt konstaterande som att han verkar lättad över att Folke inte ljög nu när han hade packat kameran och allt.
Gillar mystiken i Folkes uttalande också. Har han sett tranor vid hornborgarsjön eller har han det inte?

Over n´Out


Spelanalys

Goooooood Mooooooooorning....

Skriv abstinensen kan inte dämpas med snus.. så tänkte jag ska slänga in några rader här under fikarasten. Skulle aldrig våga drömma om att skriva på arbetstid, sådesså.
Blir ett kort inlägg då ostmacka med varm chocklad lockar nåt fruktansvärt.

Japp då ska vi se..
Knulfs tips var en 1:a på Luleå-Rögle
Resultat : X
Tack för kaffet..satte själv X till över fyra ggr pengarna.. Bara synd man bankade HV mot She left you.

Nu undrar ni va det var för jävla tips som lämnades igår..
Jag säger bara som så.. man kunde va helt säker på att det inte blev en etta..
Är det som är det fina med Knulf tipsen.

Som jag nämde tidigare blir inte inlägget längre än så här..Men ska i eftermiddag återkomma med resultatet av tandläkarbesöket..spännande..
Mer punkter är Hockey-Bockey som kommer att utövas under lunchen och kommer även att tilldela en Hansson & Hammar till en stor mobilteleoperatör..så häng med.
Over n´out ...for now.

Tandsten..

Var tvungen att ta en paus i arbetet när jag hörde att Knulf tippat hela Elitserien under lunchen. Fatta .. alla matcher under hela säsongen. Plus att han satte V64:an igår..trots att hans spikförslag galopperade bort sig. Du som läser kanske tror den kombinationen är omöjlig. Det är för att du inte känner honom.

Tänkte jag även skulle börja med dagens Knulfe. Dvs ett speltips från mannen himself.
Idag: Luleå - Rögle 1:a.
Satsa inte för mkt innan ni vet hur ni ska tolka informationen som just angetts.
Speltipsen kommer givetvis att följas upp dagen efter lämnat tips.

Nog om Knulf nu.

Ska till tandläkaren idag. Blir första gången sedan lumpen...snabb huvudräkning säger mig att det är över 10 år sen.
Risken är nog rätt stor att jag får mitt första hål konstaterat idag. Men håller tummarna för att det bara är inbillning.
Annars är snus bra..snus tar bort smärta i tänder och tandkött. Är nog det som hållit mig borta från tandläkaren så länge.

Jag har inte tandläkarskräck..är jag för korkad för..men sniper skrämde mig idag och sa att folktandvården var för "trash".
Tydligen tjänar han mer än jag tror. Rikemansson?

Dagens mail handlar om samma ämne. Over n out.

Hej,

Ta iallafall ingen bedövning Jojjo, det är bara en bluff för att tandläkarn ska kunna mjölka dig på mer pengar.

Jag råkade se att Jan Guillo var på Go kväll i veckan Mattis. Var han en lika underbar mansgris som man får intryck av att han är?

/G


Hörnmän, soltorkade tomater och fällningar...

Verkar ju funka det här.. får se om man orkar lära sig att lägga in olika typsnitt å så..

Idag är det den 24 september.. bara tre månader kvar till julafton och bara sekunder kvar till Jysk plockar fram julartiklarna från lagret. Love it.. att jag inte jobbar där alltså.
Dock finns världens snällaste kille där. Han är singel. Han gillar björklöven och motorcyklar. Hemmakvällar i soffan och att lira luftgitarr. 
Intresserad??
Trodde väl det. Skicka ansökan till mig så kan jag förmedla vidare, Girls only givetvis. Bifoga bild.. ANNARS.. soptunnan haha.
Nämen ärligt..   Ingen bild = jag slänger den ..jag lovar.

Hursomhelst är jag mätt och slut... Innebandy med jobbet och lunch på Hansson och Hammar som vilken onsdag som helst..
Så vem trodde att jag skulle få mitt livs chock idag.
På innebandyn var allt som vanligt.. Cornerman fortsatte nöta på golvet nere i sarghörnet och svart förlorade. Jag spelar alltid i svart lag, du vet  "Once u go black, u never go back"- Ådi.  Nog om detta..

Vi valde idag att luncha på den oeminenta restaurangen Hansson & Hammar som ligger inom IKSUS boning. Idag var det kycklingpytt som dom så duktigt hade plockat ur frysen , med flinka fingrar klippt upp påsen och lyckats misshandla genom att försöka tillreda den. Antingen genom att steka den i en stekpanna, eller bara en plåt i ugnen eller helt enkelt bara genom att låta den tina upp sen igår på köksbänken.
 
Än så länge var allt som vanligt.
Sniper påpekade att dom hade fått 2 kurrar i VK vilket var sämst av alla testade lunchresturanger. Om jag inte missminner mig så fick soppköket hos frälsisarna bättre.
Hursomhelst så kom chocken när man minst anar det..
I salladen döljde det sig något rött och förstå min häpnad när jag förstod att det var en bit av  en soltorkad tomat. Den var iofs så liten att man borde ha skickat den på analys men mina tränade ögon såg sanningen.
Jag har för mig att soltorkade tomater är ganska dyrt.
Så vad gjorde den i H&H´s sallad?

"Hade jag orkat skulle jag lagt in spännande och mystisk musik här"(Red. Anm)

Har Euroshopper soltorkade tomater?
Hade nån utomstående lagt dit den, eller hade den gått dit själv?
Är det motsättningar mellan H&H? Hansson.- Kan vi höja kvaliten? Hammar.-Kan vi sänka din lön?
Vissa frågor är för stora, man kan aldrig finna ett svar på dom, så vi lämnar det så och kommer ihåg denna dag som något speciellt.

Onsdagar betyder även V-64. Ikväll smäller det. Måste bara luska ut ur Knulf vilka hästar som ska fällas idag.
Knulf har talang. Han vet bara inte om det än.

Annat roligt idag:
En kärring i bil försökte ramma oss på övergångsstället.
Sniper pratade med Hansson eller var det Hammar, dom typ kompisar nu.  "80 grader är fjantigt " sa H eller H när han lyfte i matplåten som låg över vattenbadet utan grytvante och brände sig.
Hansson & Hammar..undrar om det är taget bara för att komma åt initialerna. Fast tror inte ens gestapo skulle våga sig på att backa på lunchen där.
Har fått ett nytt smeknamn idag. Mini. Känn på den... Hade lyckats leverera en funktion som alltid returnerade samma värde som jag skickade in. Funktionen hade jag döpt till min.. Så kan det gå när lurarna är på och Thunder räddar handikappade barnhems barn.
FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHT!!!!

I min outlook har jag en folder som heter skitsnack. Tänkte att detta är ett perfekt ställe att dela med sig av allehanda sinnesvaga personers mail (läs mina kompisar). Kanske ska ha det som en stående punkt..ja vi får se..
Men idag tycker jag detta mail vann.. just före städhitler på svt-mailet.

Håll till godo och tack Birk Borkason för att du get det lätta löpsteget ett ansikte. Over and out.

Hej

Tack Jojjo för gårdagens Robert Granström jag ser redan fram emot dagens.

Kanske blir det SVT-scoopet som Johan siade om?

När det gäller Svensk medeldistanslöpning så ser framtiden ljus ut.

Kopiera och kolla filmen på följande länk (Ni kan dra fram 38 sekunder):

[Länk]http://www.marathon.se/racetimer/?v=%2Fsv%2Fteams%2Fshow%2F9720%3Frace_id%3D157%26amp%3Bvideo%3D50106%26amp%3Blayout%3Dmarathon

Vad är er spontana kommentar?

/Gurra


Testing Testing.....

Jaha.. då har man öppnat ett Blogg konto..
-Varför?
-Jamen alla gör det.

Så vem är jag då.. ?
-Måste jag skriva det?
-Nä men är väl kul om man vet vem som skriver..

Aja..det avslöjar sig nog så småningom.. Är nog bara jag själv som kommer att läsa detta ändå och jag vet ju vem jag är..
Trodde jag..innan jag öppnade detta konto.

Hmm spara & publicera.. Ja vi ser väl om det funkar..

Välkommen till min nya blogg!

Jaha..jag trodde det var min..:(

RSS 2.0