Dyslexi..

Har märkt att jag börjat slarva med stavningen här på bloggen på slutet. Kan vara så att jag fått en släng dyslexi. Har ju även en släng av demens eftersom jag inte kan hålla nånting kvar i minnet längre, eller är det så enkelt att det är fullt efter timmar av youporntittande. Kan va både och. En gång skulle jag fara å köpa mjölk på affärn, kom hem med en dosa snus och aftonbladet. Fick ljuga och säga att mjölken var slut. Hur troligt är det. En annan gång skrev jag upp mjölk och smör på en lapp så jag inte skulle glömma. Väl på affären märkte jag att jag glömt lappen hemma och handlade därför bara en dosa snus och en aftonbladet. Helt sjukt att både smör och mjölk var slut, ljög jag.

Appropå dyslexin så har jag en kompis som är klassföreståndare (nämner inget namn men ni som läser här ofta kan nog räkna ut vem det är) för en femteklass. I femman får man ju vara med i "Vi i femman" vilket denna klass var. Klassföreståndaren, vi kan kalla han för "Grispappa" för enkelhetensskull (hatar särskrivningar) var besviken över att eleverna inte gissade iallfall när dom inte kunde svaret på frågorna. Så han påpekade detta för eleverna att det var ju bara å drämma till med en gissning om man inte kunde svaret, fanns ju inget att förlora liksom.
När det äntligen var dags för den radiosända kvartsfinalen (dom kan ju knappast ha gått längre eller?) så kom frågan: Vad kallas det när man har läs och skrivsvårigheter?
Eleverna: - Hmm fundera fundera.. nä vi kan inte.. vi gissar... hmm   psykiskt störd?
Domaren: - Öhhh nä inte riktigt..dyslexi var vi ute efter här.
Ta lite saft, sa kvinnan med dyslexi
Ska bli jättegotte, sa den dyslektiske mannen

Kommentarer
Postat av: Svinefar

Usch, jag tål inte den där jävla bilden.



Du som är en rocker kolla in the penis chart på idolerna: http://www.metalsludge.tv/home/

2010-03-04 @ 22:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0