Sommar sommar sommar..

Saknar Idas sommarvisa och skolavslutning i kyrkan. Tänk om man var 7 år igen. Hela sommaren framför sig utan ett bekymmer i världen. Ränna runt med kniv i skogen och titta i halvmögliga porrtidningar som man gömde förra sommaren i en plastpåse under en gran. Röka cigaretter man gjort av papper och gammalt pennvässarspån och anlägga gräsbränder. Var väl ungefär det man gjorde ifall man inte blev intryckt i bilen för husvagnssemester nånstans. Tänk om man skulle leva så nu.

"När LoneRanger arresterades hade han rökt sig hög på bly satt och kollade i en maskäten Private med kniv i handen medans skogen brann bakom ryggen på honom. Vi rekomenderar psykisk vård till detta patetiska exemplar till människa."

Som tur så har man lärt sig att tygla sina instinkter så därför spenderade jag fredagen hos svärmor och svärfar. Jag hade ju tidigare ett inlägg om hur man grillar som en man. Jag hade då inte tagit upp hur man grillar som svärfar. Här kommer därför en snabb steg för stegredovisning:

1: Häller i briketter.
2: Svär när man märker att man inte har tändvätska.
3: Får skällning av svärmor för att man inte har tändvätska.
4: Försvinner i tre minuter.
5: Kommer tillbaka med en gasolbrännare modell industri.
6: Eldar på briketterna med brännaren i 4 minuter.
7: Släcker de plastdelar på grillen som fattat eld.
8: Grillar.

Annars är jag sjukt seg i kroppen, kan nästan inte gå i trappor eftersom jag spelat fotboll i helgen. Var nog två år sen jag sist befann mig på en fotbollsplan iklädd mina epoxylimmade Puma King. Min svåger fyllde 25 år och hade tillsammans med en kompis som också fyllde 25 bestämt sig för att mötas i en fotbollsmatch. De skulle själva värva sitt lag. Väl på plats så såg jag att min svåger lyckats dra ihop 14 st spelare för sitt lag medans den andra stackaren, vi kan kalla honom Muggen, bara fått ihop 6. Nobelt anmälde jag mig för att spela för andra laget vilket godkändes, egentligen ville jag bara ha mer speltid trots att jag anslöt till ett på papperet sämre lag.

Vi släppte genast in två mål och jag insåg att jag var tvungen att höja min nivå från 5% till 10%. Så efter att vi hade kvitterat till 2-2 efter ett nickmål och en framspelning av undertecknad gick jag tillbacka till 5% och spelade back. Vi tog även ledningen med 3-2 innan jag bytte. När jag kom in på planen igen stod det 3-4 och var 1 minut kvar. Jag ökade då till 75 % och stämplade först en kille över knät innan jag tog ner bollen på bröstet, vände bort markeringen och drev mot mål. En kroppsfint och en yttersida i närmsta krysset och så stod det 4-4 och domaren blåste av matchen.

Under kvällens festligheter, som jag givetvis inte närvarade på (har ju familj) så fick jag mota priset som matchen lirare via mobilsvar. Eftersom jag inte kunde hålla ett tacktal på plats så skulle jag vilja framföra mina varma hälsningar nu:

Först vill jag tacka Björn-Åke Lingesten för att jag aldrig mer behöver ha nåt att göra med dig igen. Vill även passa på att sända en hälsning till Kjell-Arne Kemi som fyra år efter att jag lämnat Sörfors IF (lämnade klubben för snart tio år sen)ringde och ville ha tillbaka träningsoverallen, shortsen och strumporna. Träningsoverallen kastade jag efter att ha målat ett hus i den, shortsen har jag på innebandyn och sockarna hade jag faktiskt på mig i lördags. Skulle även vilja tacka Steve Galloway för att aldrig ha behövt se dig naken i ett omklädningsrum och därmed ha ganska bra självkänsla. Tack. 

GT har börjat bli igenkänd av folk på stan så han ska nu göra sig på ett försök till att byta nick när han kommenterar här på bloggen. Lycka till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0