Grillning...

Nu när sommaren äntligen närmar sig så kan man rikta in sig på att göra en av mina favoritsysslor, dvs att grilla.
Grilla betyder för er som inte vet "matlagning för män". Varför gillar män att grilla? Jo därför att det innehåller några av de ingredienser som män älskat sen begynnelsen och inte på långa vägar vågar släppa till kvinnorna. Till att börja med så måste man fixa glöden. Det är egentligen inte glöden i sig som lockar, även om många män lägger stor vikt vid att glöden ska va perfekt, dessa män kan man direkt urskilja som bisexuella, för riktiga män vill att det ska brinna stort och snabbt så man får slänga köttet på grillen.

Fire Fire
"Heterosexuell - Check"


För att det ska brinna fort och snabbt kom en man en gång i tiden på tändvätskan. Detta ultimata hjälpmedel gör att det brinner bättre. Tändvätskan har utvecklats genom tiden, men populärast är ändå flaskan med sprutmunstycket som gör sig extra bra om det redan finns eld på grillen. Elden fyller, förutom att den ger tillfredställelse, även den funktionen som gör att män älskar grillning utöver all annan matlagning genom att den bränner bort gammalt skit från gallret så man slipper diska.


Har man mindervärdeskomplex så går det även bra att grilla korv

När det brunnit klart så är det dags att slänga på köttet. Köttet är anledningen till varför man eldat i grillen överhuvudtaget. Meningen är att köttet ska bli varmt, inte genomstekt, innan man ska göra det bästa av allt. Äta det. Men medans man väntar på att det ska bli varmt så måste man hålla i en grilltång. Varför man håller i en grilltång är för att motbalansera vikten av ölflaskan man håller i andra handen så man inte tippar omkull, och, (ville betona och för att många inte tänker på detta) för att hålla bägge händer sysselsatta så att man inte är tillgänglig för attt duka fram onödigt krafs som sallad, tallrikar och servetter till bordet.

Nu säger jag inte att det är så här det måste gå till, det är bara en manlig mans tillvägagångssätt. Ibland när jag var yngre grillade jag så här:


Är man hungrig så är man

I Danmark så finns den så kallade Rosengårdsgrillen nu ute på marknaden till ett oslagbart pris.
Den kostar endast 5 alternativt 10 kronor. Du kan hitta dem i följande butiker; ICA, Coop, Willys, Lidl, Netto m fl.
Bilden nedan visar en lyxvariant med övre galler som kan användas till att hålla maten varm.


Kommentarer
Postat av: GT

Haha, bra skrivet!

2009-06-09 @ 14:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0