Vabination..

Vabbar idag.. känns osm jag gör det lika ofta som jag jobbar.
Har sett på Skipper idag.. det är ok. Bättre än cpjälva Teletubbies som gör att man vill ta livet av sig på ett plågsamt sätt.


Testa hur länge ni håller ut och föreställ er sen en heldag med dessa mongon.

Har en ny sjukdom att adda till sonens meritlista..dubbelsidig öroninflammation.
Så nu är det bara å vänta på att vattkopporna kommer som går på dagis. Sen har vi väl bara ebola och fågelinfluensa kvar.

Och nu Marta nytt:

Västerbottens-Kuriren ska gå in med en miljon för att kunna behålla Marta. Blir säkert jättepopulärt i en koncern som har besparingar och personalindragningar. Men vad gör man inte för att hålla den höga klassen på damfotbollen. Undra om Ö-vik har ett elitdamlag i fotboll, har dom det inte så är det ju nära att pendla därifrån då dom iallafall har ett hockeylag.

Enligt Ådi så är även Anja Pärson less på att svänga runt pålen och har bytt sida. Detta konfirmerades av diverse sladddertackor som min tjej umgås med.

Fast det klart..hade jag vart tjej så skulle jag fan va lesbisk oxå... svårt å tända på håriga arslen och hängande pungar.

Tänkte lägga in en bild här men orkar inte pga min huvudvärk, så ni får föreställa er en riktigt gosig hängpung med tillhörande hängskinkor och slappt skinn från en gammal get i omklädningsrummet på badhuset.

Puss å Kram \m/

Kommentarer
Postat av: Sniper

Hörde på radion idag att en teletubbie är gay. Är det därför du hatar dem så?

2008-11-26 @ 16:39:06
Postat av: GT

Min dotter har haft magsjuka må-ti-on nu. Imorgon byter jag av sambon och vabbar, det borde väl vara spyfritt imorgon =).



Gällande Teletubbies så säger jag bara Bamse. Har tankat hem den klassiska tecknade versionen och den funkar. Tycker t.o.m. själv att det är roligt med Vargen och sorkarnas elakheter...



Var som sagt i fjällen i helgen. Då blev det mycket skitsnack och en del hypotetiska frågor. En kille hävdade att han inte skulle suga av nån av oss andra killar ens för en miljon. Skulle du suga för en mille Loneranger?

2008-11-26 @ 18:03:35
Postat av: LoneRanger

Billigt!

2008-11-26 @ 18:59:04
Postat av: LoneRanger

Då beställer jag ett ex Bamse av dig. Lyckas du få med avsnittet med igelkotten Kalle Svartskalle, om det ens finns på video, så skulle jag bli jätteglad.

2008-11-27 @ 08:44:02
Postat av: LoneRanger

Nej..inte därför jag hatar dom. Men troligen den uppenbara orsaken till att alltfler blir gay i de yngre generationerna. För ser man teletubbies verkar det ju va ok att va det.

2008-11-27 @ 08:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0