Fagervall kickad??

Säkra källor (ett sms till sniper) säger att Fagervall blitt kickad.

Frågorna vi ställer oss nu är bland annat:

Var jag först på nätet med att publicera denna världsomvälvande nyhet?

Kommentarer
Postat av: Sniper

Klart att du var först på nätet med nyheten. loneranger.blogg.se är alltid först ut med det hetaste!



Enligt vad jag hört så hade Micke Andersson gått ut med att den jurnalist/bloggare som var först ut med nyheten skulle bli ny tränare!



Vad förspråkar du för hockey loneranger? Skotta från blå?

2008-11-12 @ 11:17:04
Postat av: GT

Fråga inte Loneranger om hockey. Loneranger har inte varit i Umeå Arena de senaste åren och hans hockeykunskaperna har därför blivit därefter.



Däremot är han duktig på att diska, städa, sy gardiner, sköta barn, virka och pyssla om frugan...

2008-11-12 @ 12:00:43
Postat av: Sniper

Låter iofs bra. Han kommer att passa utmärkt med "Kiruna maffian", de har väl inte ändrat uppfattning om varken hur hockey ska spelas och hur en förening/AB ska drivas.



Dessutom har jag hört att Peter Andersson är ruggigt hunsad hemifrån! Loneranger och PA som tränare mot eliteserien!



Länge leve 87!

2008-11-12 @ 12:28:04
Postat av: LoneRanger

Tack för att du har så höga tankar om mig GT.

Det är de saker som jag värderar högst och känns då mycket tillfredställande då andra lägger märke till det.



Jag skulle ringa Johan Boman och be han komma och styra upp.. och sen skulle jag ta ett snack med Uffe Ödling som just idag står på knä i vårat trapphus och lägger klinker att ställa sig på blålinjen.



Osså sätter jag Zlatan på mittfältet och Yxel som libro.

2008-11-12 @ 13:26:03
Postat av: Sniper

Intressanta idéer ranger. Jag träffade Johan Boman på en bakgata i domsjö när jag jobbade i övik. Vet inte om telefonen har kommit till domsjö än så det kanske är bästa att du åker dit.



Uffe Ödling är nog ingen hit nu när han klippt bort det långa håret... Styrkan satt i silja-line reklamen och det vackra håret. Det som talar för uffe är att hans mycket ståtliga gubbmage som han odlat. Löven behöver lite tyngd!



Yxel Osmanovski, är det han som är tillsammans med chippen?



2008-11-12 @ 13:44:32
Postat av: LoneRanger

Hehe..ja så kankse det var..bögchippen.

2008-11-13 @ 08:35:47
Postat av: GT

Frågan är ju också vad du gjorde på en bakgata i Övik? Var detta innan den nya sexköpslagen?

2008-11-13 @ 08:37:11
Postat av: Sniper

Hej GT!

Det hörs direkt att du inte spenderat mycket tid i övik och domsjö. Jag ska försöka måla upp en bild för dig hur det är där...



Du vaknar upp, vinden blåser åt fel håll (vad är rätt håll i övik???). Du inandas sulfat från det ryssliknande fabriken som nu för tiden heter domsjöverken (gamla MoDo för er oinsatta). Du öppnar ögongen och tittar ut genom fönstret. 1 meters sikt som vanligt... Hoppar in i duschen och håller tummarna att det finns någon droppe varmvatten. Som vanligt iskallt, enda sättet att få varme är att hoppa i ån där verket har sin kylanläggning. Försökter sedan äta några hårdbrömackor (det enda som inte möglar på under en dag i detta sulfatrike). Mått och belåten så promeneras det till jobbet som ligger vid den mäktiga fabrik där 50% av öviks befolkning arbetar (den andra halvan jobbar i husum). Efter 2 minuter möter man den första frireligiösa galningen som försöker bryta sig in i filadelfiakyrkan. Resten av promenaden blundar man så att man slipper iakta alla galna frireligiösa åbäken. I slutet av promenaden så finns en konsum butik där de det eventuellt kan återfinnas någon normal person. Kul tänker man, öppnar ögonen i förhoppning att se en snygg tjej eller iaf något av det motsatta könen som är över 18 och under 65. Otroligt naivt då det är allmänt känt att att alla normala tjejer som är över 15 och har ett yttre som inte är totalt förtvinat av allt sulfat har flytt staden sedan länge... Dock så är det ingen regel som inte har undantag. Det kan finnas någon snygg tjej kvar!!! Hoppet lever alltså!!! Det naiva i detta är såklart att dessa otroligt få kvinnor är det vi utanför sulfatlandet kallar hockeyhoror. Dessa skapelser tar sin form under högstadiet/gymnasiet då de gör allt för att tillfredställa modos j20 lag. Efter denna utbildning är de redo för den stora utmaningen; Bli påsatt av salle inne på en toalett på statt! Duger de inte då så går de nedåt i hierarkin för att till sist få ett avslut med janne öberg (är inte kvar än i övik men under tiden jag jobbade där lirade han i "the heart of hockey",haha). Janne Öberg är en helt annan historia, om ni är intresserade så kan jag berätta om det någon annan gång.



Så svaret på din fråga GT är att jag troligen var totalt desperat (och naiv) och sökte någon sulfathallick som kunde ordna ett sexköp till mig. Vad hittar man... Johan Boman, suck...



Ang. sexköpslagen så tror jag inte att jag hade brytt mig om den fanns eller inte...

2008-11-13 @ 11:21:50
Postat av: GT

Men Johan Boman ser väl ändå hyfsad ut? Hehe

2008-11-13 @ 12:02:54
Postat av: Sniper

hmmm, alla vet väl att han var överbetald...

2008-11-13 @ 13:51:43
Postat av: LoneRanger

Vadå försökte du pruta på honom eller?

2008-11-14 @ 07:52:11
Postat av: Sniper

Försökte väl med allt... slutade med att jag fick hans autograf och studsade hem nöjd och belåten!

2008-11-14 @ 08:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0